• הוסף לסימניות
שלום.

יש לי מחשב שהוא והמסך שלו מחוברים לאל פסק, אתמול כאשר המחשב היה מכובה שמעתי את האל פסק מצפצף בקולי קולות וכשהגעתי הרחתי ריח שרוף ולמפרע התגלה שהספק של המחשב נשרף והפיוז של האל פסק נשרף גם הוא.... הלכתי לטכנאי שמכר לי את האל פסק והוא החליף לי את הספק והפיוז... כאשר חיברתי את המחשב לאל פסק נשרף שוב הפיוז של האל פסק, הטכנאי אמר לי (להחליף פיוז) ולחבר רק את המחשב לאל פסק ללא המסך וזה אכן עבד ולא נשרף יותר... הוא טען שקרה למסך משהו והוא נהיה (לא הבנתי למה) כבד מידי לאל פסק..

לאחר הסיפור המפולסף יש לי שתי שאלות:

1. האם יכול להיות שהאל פסק שרף לי את הספק של המחשב?
2. האם הגיוני שבמשך כמה חודשים האל פסק סחב גם את המחשב וגם את המסך, ופתאום (אולי בעקבות ירידת או עליית מתח) המסך צורך יותר חשמל והאל פסק לא מצליח לסחוב אותו?

תודה!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע??

אולי אשאל ככה וזהו. יכול להיות שצריכת חשמל של מסך תשתנה ותהיה יותר כבדה פתאום?

תודה!

• הוסף לסימניות
כל מכשיר חשמלי יכול לשנות את צריכת החשמל שלו!
תקח מאוורר חדש ותבדוק כמה הוא לוקח ותבדוק אותו אחרי שנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה