אל תדאגו, אני לא הולכת לשם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;2504395:
ההפגנה המרכזית עם הרב אויערבך - כל הפרטים
המחאה על מעצר העריקים: רבני 'הפלג הירושלמי' ורבני 'העדה החרדית' יצאו מחר (שלישי) לעצרת מחאה ענקית בירושלים - כפי שנחשף ב"כיכר השבת" - תחת הכותרות "לא נכרע ולא נשתחווה" ו"לקדש שם שמים".
"כיכר השבת" חושף כעת את פרטי העצרת שתחל בשעה 18:45 ותתקיים ברחוב מלכי ישראל פינת שרי ישראל - שם תעמוד בימת גדולי ישראל, ומשם, אל תוך רחוב מלכי ישראל יעמדו רבבות המשתתפים.
בטרם תחל העצרת, יערכו תהלוכות ענק שיחלו לנוע בשעה 17:50 משני מוקדים בעיר אל מקום העצרת.
מוקד 1: רחוב שבטי ישראל פינת רחוב מאה שערים - הצועדים ינועו ברחובות מאה שערים ומלכי ישראל, עד להגעתם למקום העצרת.
מוקד 2: שדרות גולדה מאיר פינת רחוב גבעת משה - הצועדים ינועו לעבר העצרת דרך הרחובות גבעת משה, עלי הכהן, בר אילן, צפניה, עמוס ומלכי ישראל עד למקום העצרת.

לדברי המארגנים, התהלוכה כפופה לרישיון שיתקבל מהמשטרה.
יש מוקד שלישי מגבעת שאול, שזה אומר שכנראה תיחסם הכניסה לעיר.
גם אנחנו תקועים בעקבות זה בנסיעה לאיזו שמחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצ2;2504206:
משעה 17:50 מתחילים תהלוכות ברחבי העיר. החסימות מ16:00 ואילך..
האשכול יכול ללכת לשם לבד כדי להיזהר..

זה כמו אחרי ........... אז אי אפשר לדעת איפה זה ייגמר!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתין;2504532:
למה לא לתת כותרת שמסבירה מה נושא האשכול????????????
זה לא עולה כסף!!!!!!!

ולעמוד עם העכבר ולראות את תוכן ההודעה כן עולה כסף??

• הוסף לסימניות
האם יהיו לפי דעתכם חסימות גם בכניסה לעיר ? לא ברור המשטרה עדין לא יודעת

• הוסף לסימניות
בסד
האם אתם יודעים משהו? המשטרה לא יודעת עדין אם כן אנא עדכנו.3

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתין;2504532:
למה לא לתת כותרת שמסבירה מה נושא האשכול????????????
זה לא עולה כסף!!!!!!!

הצלצול בטעות....

אני מודעת לזה שהכותרת לא משקפת את נושא האשכול, בשביל זה בדיוק נועדה האפשרות לרחף על הכותרת כדי לראות את ההודעה עצמה. (וזה אפילו בחינם! :))

מה לעשות שבשטף האשכולות וההודעות כאן (כן ירבו!...) אם הכותרת לא מושכת מספיק - האשכול יצלול בתהומות הנשיה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמא ומתכנתת;2504575:
הצלצול בטעות....

אני מודעת לזה שהכותרת לא משקפת את נושא האשכול, בשביל זה בדיוק נועדה האפשרות לרחף על הכותרת כדי לראות את ההודעה עצמה. (וזה אפילו בחינם! :))

מה לעשות שבשטף האשכולות וההודעות כאן (כן ירבו!...) אם הכותרת לא מושכת מספיק - האשכול יצלול בתהומות הנשיה....

טוב אני חייב להגיד שיש לכם פה טיעון מנצח
אז אני יותר לא יכתוב פה את זה לאנשים
בלי נדר!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמא ומתכנתת;2504575:
הצלצול בטעות....

בדיוק בשביל זה קיימת האפשרות לעשות גם כותרת מושכת, וגם שנותנת את הנושא.
במקרה זה כיוון שמדובר במידע אינפורמטיבי שחשוב להרבה אנשים כנראה בכל מקרה היו נכנסים.
לדוגמא כותרת מתאימה לאשכול זה: ירושלים נצורה - זמני ההפגנות להיום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיר;2504574:
בסד
האם אתם יודעים משהו? המשטרה לא יודעת עדין אם כן אנא עדכנו.3

כשמתקשרים למשטרה רצוי למוקד 110
ולא ל 100

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמא ומתכנתת;2504162:
בוקר טוב,

מישהו יודע מתי ההפגנה היום בירושלים?
בעלי צריך להגיע לירושלים לתור חשוב שנקבע כבר מזמן. רק שפתאום קבעו את ההפגנה הזו.... למישהו יש מושג מתי היא?

הוא צריך להיות שם ב18:45, נראה לכם שתהיה בעיה?

ו--בקשה: נא לא להסיט את נושא האשכול, מי שיכול לעזור ויודע פרטים, אני אודה לו מאד. בבקשה אל תערבו פה פוליטיקה ודעות אישיות, כי אז האשכול ילך בדרך כל קודמיו...

ההפגנה אמור להיות בשעה 18:30 אבל כבר עכשיו יש עומס תנועה באיזור

• הוסף לסימניות
ההפגנה אמור להיות בשעה 18:30 אבל כבר עכשיו יש עומס תנועה באיזור

• הוסף לסימניות
בגולדה מאיר-גבעת משה-בעלז
יש עומס?

• הוסף לסימניות
אם אני צריך לצאת לכיוון בית שמש אני יצטרך לצאת מוקדם יותר?

• הוסף לסימניות
תאונה לפני לטרון לכיוון ירושלים
גרמה לפקקים גדולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה