אל תדאגי

• הוסף לסימניות
אני מבין את הכאב שלך.

עוד מעט ישימו אותנו על האש...

אבל אני רוצה לנחם אותך שזה לכבוד השבת.

קבצים מצורפים

• 417674_365000173529936_100000598686995_1346368_704893891_n.jpg
    KB 21.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ריבון כל העולמים,
מאיפה הבאת את החציל הזה?????
ועוד יותר יפה - שחשבת על זה9
כשראית אותו בחנות....
(או שסתם דחפו לך במשלוח...)

כל הכבוד על הרעיון, חבל על הזמן:D

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
אהבתי:D

• הוסף לסימניות
יפה

הייתי משקיע קצת יותר טכנית..

• הוסף לסימניות
הבורר לוחש על אוזן התובע:
בא נלך על פשרה, חצי לו, חצי לך.

• הוסף לסימניות
נראה יותר שהם מבינים שהולכים להעמיד אותם על מסכי "פרוג"
ומה התוצאה תהיה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;721592:
הבורר לוחש על אוזן התובע:
בא נלך על פשרה, חצי לו, חצי לך.

חזק!!!:D:D

• הוסף לסימניות
צר לי. מכיוון שזהו פורום צילום ולא פורום חקלאי, אני נאלץ לומר שאם אני הייתי מצלם את התמונה הזאת, גם אם הייתי מתאמץ מאוד לא בטוח שהייתי מגיע לתוצאה כל כך מפוקפקת מבחינת האיכות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמיש;721819:
צר לי. מכיוון שזהו פורום צילום ולא פורום חקלאי, אני נאלץ לומר שאם אני הייתי מצלם את התמונה הזאת, גם אם הייתי מתאמץ מאוד לא בטוח שהייתי מגיע לתוצאה כל כך מפוקפקת מבחינת האיכות.
שושיה מודה :p
חמודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה