תנו לי ביקורת אל תוך העדשה על פסי הרכבת לקראת האופק...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אמאמלה זה מטורף
אני חייבת מאחורי הקלעים
זה שתי תמונות מחוברות או יותר?

• הוסף לסימניות
ואוו!
אסתי, זה פשוט מושלם!
מקורי ברמה אחרת
חשיבה מחוץ לקופסא
ממש אהבתי

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    1.7 MB · צפיות: 69
  • 2 (2).jpg
    2 (2).jpg
    2.1 MB · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
ואוו!
אסתי, זה פשוט מושלם!
מקורי ברמה אחרת
חשיבה מחוץ לקופסא
ממש אהבתי
תודה.
חשיבה מחוץ לקופסא אכן.
אבל החשיבה לא שלי.
הביצוע כן.

בוצע בהשראה
ובהכוונה שראיתי פעם.

• הוסף לסימניות
מטורף

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!
זה פשוט מהפנט
את ממש מוכשרת , עשית את זה מושלם!

• הוסף לסימניות
יש לי ביקורת על עצם הימצאות התמונה הזאת בפורום הזה.
מדובר בשלוש תמונות מחוברות.
שתים מתוכן בוודאי לא צילמת.
אני מתלבט אם לנעול את האשכול, או להעביר אותו לפורום מעצבים גרפים.

• הוסף לסימניות
אוישש נדיר!!!

• הוסף לסימניות
וואו מהמם.איזה עבודה.
הגזמת...
עכשיו נו מאחורי הקלעים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה