בקשה אל תיגררו, בבקשה!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כאן בפרוג - מתקיימים אובייקטים זהים מפס ייצור אחיד העונה להגדרה- "המגזר החרדי".
הניקים פה בפרוג- חרדים.
כל מי שצופה / משתתף בדיוני האתר - הינו חרדי.
חרדי משועמם- לבטח נמצא בפרוג כניק פעיל.

עכשיו, כשהנקודות הללו הובהרו היטב (כך אני מקווה), אפשר לעבור לנושא לשמו התכנסנו:

פרוג זוהי רשת חברתית - חרדית.
וכשאתה בא להעלות הודעה חדשה בנושא של נגיד:
טלפון חכם / סגנון מוזיקה וזמרים / לצאת לעבוד / מותר/א ס ו ר בהלכה / חינוך ילדים וכן הלאה,

ובקיצור- הודעה עם ריח ה ש ק פ ת י -

קח רק בחשבון שתחת המטריה של "חרדים" מצטופפים כל הסוגים:

ספרדי, תימני, ירושלמים סטייל מאה שערים, ליטאי לומד, ליטאי עובד, ליטאי מודרני, חסידי קלאסי, חסידי מודרני, חרדי -דתי, חרד"ל, דת"ל, חוצניק, וסליחה אם לא פירטתי הכל.

לא לחינם מתחננת הנהלת פרוג- לא לדון בענייני ה ש ק פ ה! בבקשה, לא לעשות את השטות הזו.
מישהו שלא היית מתייעץ איתו לגבי עניין רוחני / הלכתי / ה ש ק פ ת י בליל שבת בביהכ"ס / בשטיבל / בספסל בגינה,
או כי הוא מצומצם מידי בשבילך, ולא יזרום עם הלך מחשבתך, ו/או כי הוא פתוח בשבילך--

כשאתה שואל / מציין עובדה (?) / דן בכך מעל גלי האתר הקדוש הנוכחי-
אתה סתם, סתם נכנס למקום לא טוב. בשבילך. ובשביל המיזרוחניק / מאה שעריםניק / וכו'- שענה לך.

ספוילר:
עכשיו הזמן לשים סימן שאלה אחרי העובדות שנקבעו בהתחלה.👆
היום, יש לכל כתב לענייני חרדים שמכבד את עצמו - ניק / שתיים בפרוג. מן הסתם סטייל "הודו לה' כי טוב", "חרדי גאה", "אברך פשוט".

* הערה מגדרית:
ההודעה נוסחה בלשון זכר מטעמי נוחות, אך מתייחסת לשני המינים.
* אין בכוונת הכותב חלילה לפגוע באי מי, התנצלותי מראש על כל אי נוחות שנגרמה מהנכתב.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לאן אתה חותר???
נקעה נפשי מחוסר המודעות של עניין זה.
מעלים נושאים לשולחן הדיונים,
מתפוצצים מהדעה של השני, ושל הרביעי, והחמישי,
עונים להם כמו שמגיע להם,
נגררים לויכוחים סוערים----

באה פרוג ונועלת/ מוחקת.

כל הרווחים....
הרובוט של פרוג מחק לי את ההודעה הזו כשכתבתי ה ש ק פ ה ללא רווחים😉

• הוסף לסימניות
ספוילר:
היום, יש לכל כתב לענייני חרדים שמכבד את עצמו - ניק / שתיים בפרוג. מן הסתם סטייל "הודו לה' כי טוב", "חרדי גאה", "אברך פשוט".
זה הכי אהבתי.. :ROFLMAO: צא מזה ידידי
* הערה מגדרית:
פירטת 2659764 סוגי חרדים. חרדי שמציין כזה משפט עדיין לא יצא לי להכיר

• הוסף לסימניות
חרדי שמציין כזה משפט עדיין לא יצא לי להכיר
אולי כי הוא חלק מה---
;)

• הוסף לסימניות
פירטת 2659764 סוגי חרדים. חרדי שמציין כזה משפט עדיין לא יצא לי להכיר
והא ראיה הכי חזקה
הנה יש גם משהו שאתה לא מכיר
וכאלו הם המגיבים לך בענייני הש קפה שלך....

• הוסף לסימניות
* הערה מגדרית:
מיותר לגמרי באתר חרדי
בשפה העברית לשון זכר משמש גם לזכר וגם ללשון רבים לכל המינים
ותרבות ההדגשה והתנצלות
וכן להקפיד להזכיר כל פעם גם 'חטופים' וגם 'חטופות'
וכן להקפיד להזכיר קודם כל את ה'חטופות' כמובן
לא מגיע ממחוזתינו
ולצער רבים זה נכנס לתקשורת חרדית
וזה תסמין של הפרוגרעס ..

• הוסף לסימניות
נקעה נפשי מחוסר המודעות של עניין זה.
מעלים נושאים לשולחן הדיונים,
מתפוצצים מהדעה של השני, ושל הרביעי, והחמישי,
עונים להם כמו שמגיע להם,
נגררים לויכוחים סוערים----
אתה ניק ממש ממש חדש
וזה ההודעה הראשונה שלך באתר
משהו פה לא אותנטי

• הוסף לסימניות
יש פה גם דתיים לאומיים
וגם חילונים גמורים מחללי שבת! (כתבתי זאת באחריות גמורה! פנה אלי אי פעם איש מקצוע, אחד הניקים הרשומים כאן, לשיתוף פעולה בפרויקט גדול בספרי יסוד תורניים, והתברר לי - מתוך בדיקה עליו בגוגל - שהוא 'פנוי לעבודה 7 ימים בשבוע'! והוא הודה באזני שהוא חילוני!)

• הוסף לסימניות
וגם חילונים גמורים מחללי שבת! (כתבתי זאת באחריות גמורה! פנה אלי אי פעם איש מקצוע לשיתוף פעולה בפרויקט גדול בספרי יסוד תורניים, והתברר לי - מתוך בדיקה עליו בגוגל - שהוא 'פנוי לעבודה 7 ימים בשבוע'! והוא הודה באזני שהוא חילוני!)
הזוי כמה צריך להזהר פה
כל האשכולות על הסמינרים
והמורות והדעות וההשקפות
והטכנולוגיה והצניעות....

• הוסף לסימניות
וגם חילונים גמורים מחללי שבת! (כתבתי זאת באחריות גמורה! פנה אלי אי פעם איש מקצוע, אחד הניקים הרשומים כאן, לשיתוף פעולה בפרויקט גדול בספרי יסוד תורניים, והתברר לי - מתוך בדיקה עליו בגוגל - שהוא 'פנוי לעבודה 7 ימים בשבוע'! והוא הודה באזני שהוא חילוני!)
ואוו.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
כל מילה!
תודה לפותח האשכול על העלאת הנושא.

רלוונטי לא רק לענייני השקפה אלא גם אורח חיים וכדו'.
עולים פה דיונים על רמת חיים, על סגנון (מה הכי יפה/ הולך להיות הצעקה האחרונה) ועוד כהנה וכהנה.
כדיון- זה עשוי להיות מרתק לא רק עבור פרשן לענייני חרדים.
כמקור לקבלת החלטות- חד משמעית לא!
ושפותחי האשכולות יכניסו זאת לסל השיקולים.

• הוסף לסימניות
הנקודה שהעלה פותח האשכול נכונה, פחות משנה המסביב (ניק חדש, או מה הוא חושב שהוא עושה וכו')
סתם לשים לב ממי אתם שומעים דעות
ולקחת בפרופורציה נכונה

• הוסף לסימניות

גם לא נראה לי שהם מסתירים את זה.
לא נעים לי אבל היה אפשר לתייג כמה כאלה.

וזה ברור מאליו שכל פותח אשכול לוקח הכל בערבון מוגבל.. זו רק חכמת וידע ההמונים
ואם לא אז הוא סתם זקוק להסתכלות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה