אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו

• הוסף לסימניות
;)

קבצים מצורפים

• IMG_9909 as Smart Object-1.jpg
    KB 163.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
התחושה הראשונית: בוקס בפרצוף.
בנאדם, יושב לתומו וקורא משפט פילוסופי נאה, מלא בחכמת חיים.
מהנהן בהזדהות תוך כדי לחיצה על העכבר ו- הופ קופץ לו מול העיניים ארבה על כל פרקיו ודקדוקיו.
בהההה...
ממש התעללות. הן בארבה המסכן, והן בצופים.

עד כאן הקטע הרגשי.
התמונה מבחינה טכנית מבוצעת כהלכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;986275:
התחושה הראשונית: בוקס בפרצוף.
בנאדם, יושב לתומו וקורא משפט פילוסופי נאה, מלא בחכמת חיים.
מהנהן בהזדהות תוך כדי לחיצה על העכבר ו- הופ קופץ לו מול העיניים ארבה על כל פרקיו ודקדוקיו.
בהההה...
ממש התעללות. הן בארבה המסכן, והן בצופים.

עד כאן הקטע הרגשי.
התמונה מבחינה טכנית מבוצעת כהלכה.
נוי...
כשראיתי את ההודעה שלך גברת אדומת אדרת חשבתי שאני הולכת לראות איזה בובה קטנה עם בגד אדום
אך אוי חרק "דוגמן" :)
קבלתי השראה ונזכרתי באורח שביקר בחצר ביתי לפני כמה שבתות
במוצאש התנדב אחד מבני הבית לסגור אותו בקנקן כבקשתי וכשסיימתי לערוך לו סטודיו
הוא הועף לחופשי וב"ה לא חזר.
האמת רציתי לכתוב "הצילו" בכותרת אך חששתי שהסדרן ימחק לי את האשכל
:);):p:);)
אההה ולסיום סליחה לא התכוונתי.

• הוסף לסימניות
:) ממש מידה כנגד מידה...
-ההודעה שלי לעיל לא כועסת בכלל- יותר משועשעת, חבל שלא הוספתי שם סמייל.

• הוסף לסימניות
במצב כזה אני מעדיפה כן להסתכל בקנקן ולא במה שיש בו :)

• הוסף לסימניות
ומבחינה מקצועית;);)
כן יש גם בחינה כזו בחרקים..:cool:
הצילום מעולה!

• הוסף לסימניות
ענתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איפה נעלמת?
תמונה מגניבה!

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי את הבדיחה והכוס שהורגת ג'וקים (תשאלי את אבא שלך זה בדיחה של אבות...:D)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;986444:
ענתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איפה נעלמת?
תמונה מגניבה!
מילכי תודה.
עומס, עסוקים....לא היה לי זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה