אל תעשו ביטוח למוצרי חשמל!!

• הוסף לסימניות
אני כ"כ מאוכזבת בביטוח שעשיתי .
כרגע אני לא אפרט את שם החברה (די ידועה...)
מכונת כביסה 10 שנים בסדר מותר לה להתקלקל.
מגיע טכנאי רואה חלק שהתקלקל לא מתקן הוא צריך להזמין את החלק תחכי שלושה ימים עד שיזמין את החלק.
מגיע שוב רואה משהו נוסף שהתקלקל שוב תחכי שלושה ימים.
והיום 6 שבועות אחרי התיקון אותו חלק התקלקל שוב.
זה נראה לכם הגיוני?!
הם מביאים חלקים דפוקים, טכנאים עם ידע בינוני.
ואני אשלם להם כל חודש.
אם יש למישהו נסיון בנושא אשמח לקבל תגובות.

• הוסף לסימניות
גם לי היה כזה מקרה
נגמר לי הביטוח ואז על כל תיקון לקחו סכומים גדולים ולא מספיק זה גם כל פעם הדבר לא עזר

בתחילה לא סחטה המכונה הטכנאי אומר זה נראה לי בעיה ב... ומחליף הולך להתראות
מפעילה את המכונה לא עזר נהיה גרוע יותר
מגיע טכנאי אחר ואומר אז זה כנראה בעיה ב... מחליף להתראות והולך
וכך כמה פעמים הגענו עד מעל 1000 ש"ח ועדיין לא תוקן פנינו להגנת הצרכן לא זוכרת את שם החברה ואז הם תיקנו בלי תשלום נוסף עד שעבד כראוי

אני למדתי מזה שלאחר שנגמר הביטוח אסור לבטח דרכם או להזמין דרכם טכנאי

אלא למצוא טכנאי אמין פרטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;844520:
תראי כאן http://www.consumers.org.il/
תמלאי את הטופס כאן http://www.consumers.org.il/category/complaint-form
ותתפללי הרבה שזה יעזור (מכיר כאלה שזה עזר להם...)
חבל אני חסומה!

רציתי להבהיר-
זו חברת ביטוח שלא קשורה למוצר מסוים או חברה ספציפית.
זו חברת ביטוח כללית ידועה ומוכרת.
את משלמת להם חודשי לפי מספר מוצרי חשמל שאת מעונינת לבטח.
ולכן אני מתוסכלת מהם יותר הם פשוט משטים במבוטחים.

• הוסף לסימניות
חסום לך אז תפתחי בנתיב
המקום הזה נותן מענה לכאורה גם למה שאת מספרת.

• הוסף לסימניות
גילתי שטכנאים אמינים שמתקשרים אליהם ואומרים להם ששמעת המלצות שהוא טוב ולכן אתה מזמין אותו, הם העדיפים.
מתקנים מהר לא לוקחים יקר ונגמר הסיפור בהכי הרבה 500 שקל.
פשוט חבל לשלם על ביטוח.

• הוסף לסימניות
אם בבני ברק עסקינן, מצאתי טכנאי אמין למכונות כביסה, בכל המקרים הוא מנסה תחילה לעזור באמצעות הטלפון, כדי לחסוך את עלות הגעתו
שמו יוסי לוי

• הוסף לסימניות
לאימי יש כבר כמה שנים שירות גור על המקרר,
(זה שונה מהביטוח?)

שירות מעולה, טכנאים מקצועיים,
והכי חשוב היא התלבטה אם להמשיך את הביטוח אך שלש ימים טרם תפוגתו (!!) הלך המנוע והיא קיבלה חדש!! כמובן שהדבר הראשון שהיא עשתה זה להמשיך את הביטוח לעוד 3 שנים...

• הוסף לסימניות
את יכולה להסביר מה השרות הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;844520:
תראי כאן http://www.consumers.org.il/
תמלאי את הטופס כאן http://www.consumers.org.il/category/complaint-form
ותתפללי הרבה שזה יעזור (מכיר כאלה שזה עזר להם...)

הם עוזרים, מנסיון!
אמנם לא עם חברת ביטוח, אבל חברה גדולה שלקח לה הרבה זמן להכנע, ובסוף התקפלו ואף פיצו אותנו, מלבד השירות הראשוני שאותו סירבו לתת.
(נתיב פותחים את האתר שלהם).

• הוסף לסימניות
לא שווה כלל לעשות ביטוח למוצרי חשמל, בסופו של דבר משלמים אותו דבר ואולי אפילו יותר יקר כשעושים ביטוח.

מישהו כתב פה על יוסי לוי, הוא באמת טכאי חבל"ז, מקצועי ועושה עבודה מהירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;845205:
לא שווה כלל לעשות ביטוח למוצרי חשמל, בסופו של דבר משלמים אותו דבר ואולי אפילו יותר יקר כשעושים ביטוח.

מישהו כתב פה על יוסי לוי, הוא באמת טכאי חבל"ז, מקצועי ועושה עבודה מהירה.

בהמודיע בתוספת מדורים של יום שלישי במדור טעון טיפול של מאיר גולד הוא מזהיר תמיד שביטוח=חבל על הכסף
ברשותי מס' של טכנאי פנחס הלר, מאד אמין ומקצועי
02-6761373 052-2582979

• הוסף לסימניות
אצל ההורים שלי היה בעיה במקרר, וכל תקופה קצרה היו צריכים טכנאי.
עד שהטכנאי הציע להם לעשות ביטוח...
לאחר שסיימו לחתום, ונתנו את הש'קים - תשלום לשנת ביטוח, הטכנאי הסביר להם מה לעשות במקרה של אותה תקלה, והם לא יצטרכו יותר לקרוא לטכנאי...

• הוסף לסימניות
אני אישית לא מכירה את החברות הללו, כי תמיד אמרנו להם -לא!.
אבל מאיר גולד ממדור צרכנות של המודיע מגיב אחת לחודש בערך לעשרות מכתבים שהצטברו על שלחנו, שלא מומלץ לבצע את הביטוחי מכשירים הללו. בד"כ הם לא יוצאים משתלמים, לא כוללים את החלקים הרגישים והיקרים, הטכנאים אינם זריזים ועוד כהנה וכהנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נני5;845287:
אצל ההורים שלי היה בעיה במקרר, וכל תקופה קצרה היו צריכים טכנאי.
עד שהטכנאי הציע להם לעשות ביטוח...
לאחר שסיימו לחתום, ונתנו את הש'קים - תשלום לשנת ביטוח, הטכנאי הסביר להם מה לעשות במקרה של אותה תקלה, והם לא יצטרכו יותר לקרוא לטכנאי...
יאמר לשבחו של הטכנאי אברהמי מירושלים: התקשרתי להזמין אותו בגלל תקלה דחופה במקרר. הוא לא יכל לבוא אבל הסביר לי טלפונית איך לתקן את התקלה (זה כלל פתיחת הבפנוכו של המקפיא וכו' סיפור שלם) וליווה אותי תוך כדי התהליך.

• הוסף לסימניות
מסכימה לכל מילה.
הטכנאים בביטוח שאני עשיתי.וזכותי לומר את שם החברה "גנרל מהנדסים"
הטכנאים לא ברמה מיקצועית גבוהה. בכל בעיה מגיע למחרת טכנאי אבל עד שהוא יביא את החלק החסר זה ייקח עוד 3 ימים.
כמו שכתבתי כבר למעלה אבל עכשיו אני מזכירה בכיף את שם החברה .
פניתי למהל שרות לקוחות במייל. ביקשתי שיצור איתי קשר טלפוני והוא כמובן לא עשה זאת.
כל תיקון ובעיה שני ימי עבודה שלי מופסדים פעם הוא בא לראות ופעם שניה לתקן.
הם פשוט מאכזבים.
כמו שכתבתי בראשית האשכול.
אל תעשו ביטוח.
אשמח אם יש עוד מבוטחים בחברה הנ"ל האם קרה להם מקרה דומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;845425:
אני אישית לא מכירה את החברות הללו, כי תמיד אמרנו להם -לא!.
אבל מאיר גולד ממדור צרכנות של המודיע מגיב אחת לחודש בערך לעשרות מכתבים שהצטברו על שלחנו, שלא מומלץ לבצע את הביטוחי מכשירים הללו. בד"כ הם לא יוצאים משתלמים, לא כוללים את החלקים הרגישים והיקרים, הטכנאים אינם זריזים ועוד כהנה וכהנה.
2 הודעות לפניך כתבתי אותו דבר לא ראית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה