- הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIC.MIS;1414586:מישהו יודע תוך כמה זמן המוצר מגיע אלי?
והאם זה על ידי שליח לבית או בדואר?
המוצר מגיע בין 3 שבועות במקרה הטוב ל- חודש וחצי + במקרה הגרוע...
מגיע לדואר הקרוב לבית שלך.
נכתב ע"י MIC.MIS;1414586:מישהו יודע תוך כמה זמן המוצר מגיע אלי?
והאם זה על ידי שליח לבית או בדואר?
את כנראה מתכוונת לפלאשים או לפריוויו, אני מתכוונת לראות בתוך החנות עצמה. כתוב שאפשר לראות ואני לא רואה.נכתב ע"י רותי בן שימול;1415353:אפשר לראות את המחירים שיהיו ב - 11 אבל אי אפשר לרכוש כרגע.
את יכולה לסמן מתחת לפריט, שיודיעו לך ברגע שהפריט יהיה מוכן לרכישה.
נכתב ע"י chyz;1415711:מה זה אומר שנותרו עוד 22 שעות להנחה, שאני חייבת להזמין היום?
ואם אני רוצה לעשות הקניה ב11.11 כדי להרוויח את הקופונים?
בכלל איך יודעים על מוצר שרוצים שהוא לא יתחסל עד יום המבצע?
נכתב ע"י נירוש;1415725:אין כפל הנחות...זה הרעיון
המחיר חוזר למקורי ואז תממשי את הקופונים
זה מה שכתבתי שזה לא מציאה
נכתב ע"י chyz;1415731:תודה.
עוד שאלה,
מצאתי מוצר ואני רוצה לבדוק אם יש מוכר שנותן אותו בפחות, איך אני בודקת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים