- הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים יעקב;1411853:אחרי שצברתי ניקוד. אני צריכה להחליף עכשיו לקופונים?
איך אני יודעת איזה קופון לבחור?
לפי מספר הנקודות שצברת...
זה מתחיל מ-300 נקודות.
נכתב ע"י חיים יעקב;1411853:אחרי שצברתי ניקוד. אני צריכה להחליף עכשיו לקופונים?
איך אני יודעת איזה קופון לבחור?
נכתב ע"י 3012;1412262:לפי מספר הנקודות שצברת...
זה מתחיל מ-300 נקודות.
נכתב ע"י ngraphic;1411793:די!, מה קרה לרימון שהחליטו לסגור את אלי אקספרסס סתם ביום בהיר?
נכתב ע"י חיים יעקב;1412275:צברתי 732 ויש קופון של 800 ויש של 300..
נכתב ע"י sari93;1412290:באמת מוזר
האתר עצמו עולה והמשחק נחסם
ואתמול כן עבד לי המשחק
תראי מה כתבתי בהודעה 25נכתב ע"י רותי בן שימול;1412311:אתרוג חסמו את המשחק משום מה...
אתמול הצלחתי לשחק בזה.
תקראי את ההוראות שכתבתי בהודעה הראשונה עד הסוף...נכתב ע"י sh12;1412356:למה אני לא מצליחה?
זה מגיע לדף הזה וזהו:
נכתב ע"י 3012;1412396:תקראי את ההוראות שכתבתי בהודעה הראשונה עד הסוף...
נכתב ע"י ר.ב.;1414235:באתר עצמו יש חלוקה ברורה לפי שעות היום. ואני רוצה משהו מסוים שמופיע לדוג' בין השעה 8-9.
מה הכוונה לפי שעון ישראל?
או אם פספסתי את השעה אז אין על זה הנחה?
או איך בדיוק זה עובד???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים