שיר אל תפתחי לה את הדלת

• הוסף לסימניות
שיתוף ראשון שלי... אשמח לביקורות.

מֵאֲחוֹרֵי הַדֶּלֶת עוֹמֶדֶת מִפְלֶצֶת.
הֲמוֹן רָאשִׁים.
הֲמוֹן יָדַיִם.
אֶרֶס מֻנָּח לָהּ עַל הַשְּׂפָתַיִם.
הִיא הוֹלֶכֶת סָבִיב וּבוֹדֶקֶת,
אַל תִּפְתְּחִי לָהּ אֶת הַדֶּלֶת.

הִיא עֲדַיִן מַמְשִׁיכָה וּמְחַכָּה,
בִּשְׁעוֹנָהּ מְצִיצָה,
עוֹבֶרֶת עוֹד דַּקָּה.
פִּתְאוֹם הִיא כְּבָר דּוֹפֶקֶת.
אַל תִּפְתְּחִי לָהּ אֶת הַדֶּלֶת.

הִיא לֹא מַרְפָּה לְרֶגַע.
הָרַעַשׁ מַחֲמִיר.
שׁוּם עֵסֶק לֹא כָּרָגִיל.
הִיא לוֹחֶצֶת יָדִית וְנִכְנֶסֶת,
אָז תִּקְפְּצִי מֵהַחַלּוֹן לַמִּרְפֶּסֶת.

...

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה!

אהבתי את התיאור החי על המפלצות שכולנו מכירים...
לא הצלחתי להגדיר לעצמי את סוג הכתיבה,
אבל נהניתי ממנה מאוד!

מחכים לעוד שיתופים מוצלחים!

• הוסף לסימניות
אוי, אל תקחי את זה ברצינות...
סתם יש לי מין חלוקה בתת מודע, של שירים מרגשים, מצחיקים, מליציים וכו'
והשיר הזה, לא נכנס לי לשום קטגוריה מוגדרת.
הוא קליל, ועם זאת עמוק. יש לו קצב, אבל לא מרובע מדי. ועוד על זו הדרך....
סתם עניין אישי כזה...

• הוסף לסימניות
@מילה נרדפת מזל טוב על השיתוף הראשון, אהבתי מאוד! התיאור כל כך חי! את הסיום אהבתי במיוחד, צורה מעניינת לפתור את המצב... מחכה לעוד שיתופים שלך!
בניגוד ל- @דודה לא הצלחתי להבין מי המפלצת, אשמח אם תגלי לי...

• הוסף לסימניות
אוי, אל תקחי את זה ברצינות...
סתם יש לי מין חלוקה בתת מודע, של שירים מרגשים, מצחיקים, מליציים וכו'
והשיר הזה, לא נכנס לי לשום קטגוריה מוגדרת.
הוא קליל, ועם זאת עמוק. יש לו קצב, אבל לא מרובע מדי. ועוד על זו הדרך....
סתם עניין אישי כזה...
@מילה נרדפת מזל טוב על השיתוף הראשון, אהבתי מאוד! התיאור כל כך חי! את הסיום אהבתי במיוחד, צורה מעניינת לפתור את המצב... מחכה לעוד שיתופים שלך!
בניגוד ל- @דודה לא הצלחתי להבין מי המפלצת, אשמח אם תגלי לי...
תודה על התגובות שלכן, באמת. נותן חשק להמשיך לכתוב ולשתף.

@NeWord, ברוכים הנמצאים ותודה על קבלת הפנים החמה.
לא הצלחתי להבין מי המפלצת, אשמח אם תגלי לי...
התכוונתי לדברים שאנחנו חייבים לברוח מהם, שאין אפשרות להתעמת איתם, כי אם תתעמת איתם - רוב הסיכויים שתובס. האמת שדווקא כתבתי את זה על משהו ספציפי, אבל לדעתי כל אחד יכול לקחת את זה לתחום שלו.

• הוסף לסימניות
זה יפהפה, באמת. מאוד התחברתי!
האמת שדווקא כתבתי את זה על משהו ספציפי, אבל לדעתי כל אחד יכול לקחת את זה לתחום שלו.
אני אוהבת את הגישה הזאת... לכל אחד יש את ההתמודדויות הספציפיות שלו בחיים, אבל בסופו של דבר ברעיון כבני אדם יש לנו הרבה כאבים משותפים... זה יפה לתת לכל אחד להתחבר מהמקום שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה