- הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;818769:ומי אמר שאני לא גר עם ההורים?..![]()
מי שאמר,שיקום!!!
ההיפך,כשאתה גר בבית שלך,
את הבריכה אתה עושה אצל ההורים...
נכתב ע"י yoyoBL;818769:ומי אמר שאני לא גר עם ההורים?..![]()
נכתב ע"י כוכב103;818783:ציור מדהים!
כי עשיתי לילדי היום בריכה בסלון (ואל תאשפזו אותי)
רק אצלי זה היה קצת יותר ילדים, קצת יותר רטוב
בתוספת קצף ורובי מים...
נכתב ע"י yoyoBL;818401:ה זאת אומרת עד לא מזמן?
אני מסוגל להכין בריכה בסלון של אמא שלי והיא אפילו לא תיהיה מופתעת (מופתעת לא, במצב רוח קטלני כן)
סליחה, אובחנת פעם ADHD?![]()
נכתב ע"י אבש;819338:נכתב ע"י yoyoBL;818401:ה זאת אומרת עד לא מזמן?
אני מסוגל להכין בריכה בסלון של אמא שלי והיא אפילו לא תיהיה מופתעת (מופתעת לא, במצב רוח קטלני כן)
לא ידעת שכל הADHD מוכשרים מאד???
נכתב ע"י bekki;819323:עכשיו,אבל ממש עכשיו זה קרה.
טסו מלמעלה '90 קוב' של מים על כבודי.[האבוד]
נשאתי עיניים למעלה,
ולא פחות מ15 ראשים קטנטנים רטובים הציצו אלי בחדוה מהקומה הראשונה.
כן,ניחשתם.
הייתה זו הבריכה המדוברת בסלון ביתה של...
המקייטנת
אין חכם כבעל הניסיון
אז זה לגמרי בר ביצוע,הא?!
נכתב ע"י אבש;819338:נכתב ע"י yoyoBL;818401:ה זאת אומרת עד לא מזמן?
ADHD? אין לי שמצמץ של מושג מה זה אומר, אבל אם זה ארטיק אני רוצה אחד.. D:
אלא אם כן זה אומר איפרקטיביות, ואם זה מה שזה אומר, אני רוצה שניים..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים