תח"צ אל תשכחו להטעין את הרב קו לפני ההעלאת המחירים!

• הוסף לסימניות
בתאריך 1.8.2023 יעודכנו תעריפי הנסיעה בתחבורה הציבורית. ריכזנו עבורכם את כל מה שאתם צריכים לדעת.

למה יש עדכון מחירים?​

המחירים בתחבורה הציבורית מתעדכנים מעת לעת לפי מדד תשומות התחבורה. בתקופת המדד הנוכחית, בין החודשים פברואר 2022 ועד אפריל 2023, עלה המדד בשיעור של 12.06%. בעקבות כך, יעדכן משרד התחבורה את תעריפי הנסיעה החל מתאריך 1.8.2023.

שימו לב! שבוע הבא ביום שלישי. אז כדאי להטעין חופשי לפני.

1690311481369.png

• הוסף לסימניות
התועלת היא רק למי שמשתמש בחופשי חודשי - לחודש הקרוב בלבד
אין שום תועלת בטעינת ערך צבור דווקא עכשיו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם אני מטעין חופשי חודשי לפני שאני נהיה בן 18 אז זה יעבד
וכמה בתוך ירושלים

• הוסף לסימניות
וכמה בתוך ירושלים
אתה בישיבה, נכון?
אז תבקש אישור לימודים מהישיבה ויסדרו לך פרופיל נוער לעוד כמה חודשים

• הוסף לסימניות
וכמה בתוך ירושלים
אתה כותב מניסיון?
לפי מה שידוע לי חוזים בפרופיל נוער אינם תקפים כאשר הפרופיל משתנה למבוגר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה