עזרה אל תתקרבו לחברת השליחויות אי פוסט!!! חייבת עזרה עם חבילה שתקועה אצלם...

• הוסף לסימניות
למה שזה יהיה באייס? ואם זה שם למה לא הלכת?
ואם את גרה קרוב מה יש לך להפסיד מללכת?

אגב אני הלכתי לקחת משם ולא היה נציג הוא הלך להפסקה של שעה היה חבל לי על הזמן
פשוט לקחתי את החבילה בעצמי, והמשכתי לקבל מיילים שהחבילה ממתינה לי
כשנמאס לי מהמיילים האלה, שלחתי להם מייל שלקחתי וכנראה לא נרשם במחשב, התנצלו ועדכנו

ממליצה לאמץ :sne:
כי לשם זה הגיע...
מה, אפשר באייס פשוט להכנס ולקחת?
איך ידעת באיזה מדף לחפש?
אני גרה רחוק וזה תחילת הבעיה שבגללה לא לקחתי את החבילה ב4 ימים שהיא הייתה כאן לפני המלחמה, שאני גומרת עבודה ב16:00 מחוץ לעיר ואייס סוגרים ב17:00.
כשביקשתי מהם שבועיים אחרי שקיבלתי את ההודעה (ההודעה הגיעה ב24/02, שלחתי להם מייל ב12 או ב13/03) לשנות נקודה הם אמרו שהיא כבר בתהליכי החזרה...
אבל אם אפשר פשוט לבוא ולקחת שווה לי המאמץ (וקצת הלחץ, שלא תיהיה לי אזעקה בדיוק בתחנת דלק או בכמה דקות הליכה בכביש השומם...)

• הוסף לסימניות
אתת בטוח שזה היה גורם אנושי?
לקח לי הרבה זמן לקלוט שזה בוט....
רק כשהוא התחיל לחזור על עצמו בלופים (כל כמה הודעות חזר על ההודעה הפותחת ואיידה- מתחילת השירשור איזה 4 פעמים) אז קלטתי סופית שהוא בוט ולא נציג אנושי שמבין את תיסכולי ומודה לי על כנותי....

HFD​

יום א׳, 22 במרץ, 3:44 ‎(לפני יום אחד (1))‎
אני

לקוחות יקרים,

בשל המצב הביטחוני ובהתאם להנחיות הגורמים המוסמכים, מוקדי השירות האנושיים אינם פעילים בשלב זה.

ניתן להמשיך ולקבל מענה בערוצים הדיגיטליים ובמערכת האוטומטית. נעדכן עם חזרה לפעילות מלאה בהתאם להתפתחויות.

תודה על ההבנה.
שירות HFD

ואין להם מענה טלפוני רק ווצאפ שאין לי....

זה נוסח המייל האחרון
אחרי שנמצאה החבילה
נשמע אנושי לחלוטין

HFD

12:06 ‎(לפני 44 דקות)‎

אני

שמחה לשמוע שהסתדר
המשך יום נעים

בברכה,
יוכי:

• הוסף לסימניות
זה נוסח המייל האחרון
אחרי שנמצאה החבילה
נשמע אנושי לחלוטין

HFD​

אני

שמחה לשמוע שהסתדר
המשך יום נעים

בברכה,
יוכי:
תשלחי לי את הנציגה הזאת, איך הצלחת לקבל אותה, מה רשמת להם?
עכשיו שלחתי מייל חדש והוא טוען שלפי המספר מעקב החבילה לא אצלם ולכן הוא לא מסכים להעביר לנציג אנושי!!!

• הוסף לסימניות
זה נוסח המייל האחרון
אחרי שנמצאה החבילה
נשמע אנושי לחלוטין

HFD​

אני

שמחה לשמוע שהסתדר
המשך יום נעים

בברכה,
יוכי:
למען ד' לפי מה הם מחליטים את מי להפלות?????

AGPWSu-QaXTYqjN4YKNxRjms5Z7KOwEsbKrO0kT_OuUHx8xjD_3m0a5FqT8fzH2w1BqcPUUXtw=s40-p

HFD​

12:53 ‎(לפני 2 דקות)‎

אני

לקוחות יקרים,
בשל המצב הביטחוני ובהתאם להנחיות הגורמים המוסמכים, מוקדי השירות האנושיים אינם פעילים בשלב זה.

ניתן להמשיך ולקבל מענה בערוצים הדיגיטליים ובמערכת האוטומטית.
נעדכן עם חזרה לפעילות מלאה בהתאם להתפתחויות.

תודה על ההבנה.
שירות HFD

• הוסף לסימניות
כי לשם זה הגיע...
מה, אפשר באייס פשוט להכנס ולקחת?
איך ידעת באיזה מדף לחפש?
אני גרה רחוק וזה תחילת הבעיה שבגללה לא לקחתי את החבילה ב4 ימים שהיא הייתה כאן לפני המלחמה, שאני גומרת עבודה ב16:00 מחוץ לעיר ואייס סוגרים ב17:00.
כשביקשתי מהם שבועיים אחרי שקיבלתי את ההודעה (ההודעה הגיעה ב24/02, שלחתי להם מייל ב12 או ב13/03) לשנות נקודה הם אמרו שהיא כבר בתהליכי החזרה...
אבל אם אפשר פשוט לבוא ולקחת שווה לי המאמץ (וקצת הלחץ, שלא תיהיה לי אזעקה בדיוק בתחנת דלק או בכמה דקות הליכה בכביש השומם...)
לא כביש שומם, אייס זה מול אושר עד בקו אווירי, הלכתי בזמן מלחמה וב"ה לא היה אזעקה בזמן הזה ויש שם מלא חנויות באיזור (צוציק, ריהוט וכו')
קחי קו 3 נגיד, תרדי תחנה אחרונה באבוחצירא (או איך שקוראים לרחוב הזה, בחזור את לוקחת כל קו מקניון איילון)
עוברים את הכביש ברמזורים הולכים 7 דקות עד לחנות, את רואה את זה מרחוק...
נכנסתי למתחם של החבילות שהוא בפנוכו של החנות צמוד לריהוט (יש שם שרותים בסמוך אז לא מורגש שחדרת לשטח)
את צריכה מספר HFD ולפי 4 ספרות אחרונות של המעקב את מזהה את מיקום החבילה (תבואי עם כל המספרי מעקב ומשלוח של החבילה שיש לך מה שבטוח)
תתפסי ב 2 ידיים ותעופי מהשטח, אם יש נציג אז תחכי בתור אבל לדעתי לא יקרה כלום אם תקחי ותכתבי להם שזה אצלך.

• הוסף לסימניות
לא כביש שומם, אייס זה מול אושר עד בקו אווירי, הלכתי בזמן מלחמה וב"ה לא היה אזעקה בזמן הזה ויש שם מלא חנויות באיזור (צוציק, ריהוט וכו')
קחי קו 3 נגיד, תרדי תחנה אחרונה באבוחצירא (או איך שקוראים לרחוב הזה, בחזור את לוקחת כל קו מקניון איילון)
נכנסתי למתחם של החבילות שהוא בפנוכו של החנות צמוד לריהוט (יש שם שרותים בסמוך אז לא מורגש שחדרת לשטח)
את צריכה מספר HFD ולפי 4 ספרות אחרונות של המעקב את מזהה את מיקום החבילה (תבואי עם כל המספרי מעקב ומשלוח של החבילה שיש לך מה שבטוח)
תתפסי ב 2 ידיים ותעופי מהשטח, אם יש נציג אז תחכי בתור אבל לדעתי לא יקרה כלום אם תקחי ותכתבי להם שזה אצלך.
לא צריך לעבור בתחנת דלק וללכת בכביש האחורי? גוגל מפס שולח אותי כל הזמן רק משם....
יש לאייס כניסה מהרחוב הקידמי?

תודה ענקית!!! את עוזרת לי מאוד!!!!!

• הוסף לסימניות
???? @תותים בלבן יכולה לענות לי??? תודה ענקית!!!!!

לא צריך לעבור בתחנת דלק וללכת בכביש האחורי? גוגל מפס שולח אותי כל הזמן רק משם....

• הוסף לסימניות
???? @תותים בלבן יכולה לענות לי??? תודה ענקית!!!!!

אני ירדתי בתחנה אחרונה באבוחצירא-הקישון לפני שהאוטובוס מסתובב למבצע קדש, עברתי ברמזורים והמשכתי ברחוב מבצע קדש עד הכניסה למתחם החנויות (צד ימין של החנות ריהוט) זה לא ממש אחורי ולא עובר בתחנת דלק עד כמה שזכור לי, הדרך מלאה בהולכי רגל וממש לא שוממת

אם את צריכה במקרה מוצרים לבית על הדרך, יש לך באייס (סגנון חנות דומה לאיקאה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה