דרוש מידע אם אני מעדכנת שירדו לי החיובים מהאשראי ב10 לחודש, ואני מקבלת משכורת ב10 לחודש

• הוסף לסימניות
האם יהיו כמה שעות שאני אהיה במינוס?
או שירד לי עמלה
או משהו כזה??

או שזו לא בעיה שבאותו יום גם נכנסת משכורת, וגם יורדים החיובים מהאשראי??
קריטי לשנות ל15 לחודש - שאז ירדו החיובים?

• הוסף לסימניות
האם יהיו כמה שעות שאני אהיה במינוס?
או שירד לי עמלה
או משהו כזה??

או שזו לא בעיה שבאותו יום גם נכנסת משכורת, וגם יורדים החיובים מהאשראי??
קריטי לשנות ל15 לחודש - שאז ירדו החיובים?
א. זה לא אמור להיות בעיה כי הריבית מחושבת בסוף היום
ב. המשכורות אמורה להיכנס ב9 לחודש ורואים אותה ב10 עם תאריך של ה9
והאשראי יורד עם תאריך של ה10

תבדקי טוב לפי איזה יום ערך המשכורות נכנסת

• הוסף לסימניות
אם הבנק לא דוחה את החיוב, אז מינוס לא יהיה כל עוד וזה נכנס באותו יום עסקים.

• הוסף לסימניות
אצלי נכנס ויורד באותו יום וזה לא בעיה
ב. המשכורות אמורה להיכנס ב9 לחודש ורואים אותה ב10 עם תאריך של ה9
רק בהעברה רגילה זה ככה, לא בהעברה מסודרת של משכורות ממוסדות שם זה נכנס עם התאריך של אותו יום

• הוסף לסימניות
כדאי שתבררו אצל הבנק שלכם, כך תהיו בטוחים יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה