אם אני רוצה לסוע עם הילדים לראות שלג בקרבת ירושלים...?

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה?
דרכי גישה???
ומה קורה עכשיו בירושלים מבחינת האפשרות להכנס אליה?
אודה לדיווחים עדכניים.
תודה!

(חוץ מהחויה לילדים אני צריכה גם לנחם מישהו בירושלים, יש מצב ליסוע היום ולהגיע לאזור שמואל הנביא?)

• הוסף לסימניות
אצלינו ברחוב מסתובבים רק גברים עטופים היטב שנצרכו לצאת למנחה או למכולת.
מלבדם הרחוב ש-ו-מ-ם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכנה לעימוד;1146683:
כדאי לנחם בטלפון....

את זה אני מעדיפה כברירת מחדל.
אני צריכה לנחם מישהו בדרגת קרבה גבוהה ומעדיפה לבוא אליו.

יש מושג למישהו האם זה אפשרי היום? ואיך?

• הוסף לסימניות
זה לא אפשרי עד כמה שידוע לי, פשוט אין תחבורה ציבורית בכל העיר כיון שאוטובוס החליק בכניסה לעיר
אני ממליצה לך להשאר בבית החם...:)

• הוסף לסימניות
חוסו על עצמכם. ואל תצאו לירושלים.
שמעתי כבר על כמה וכמה שתקועים בדרך, ברכב או בתחנת רכבת, ואין שום דרך לחלץ אותם כרגע.
תשארו בבית!!
אם תרצו, נשלח לכם סרטון של השלג...

• הוסף לסימניות
הרגע אני חוזרת מל(נסות)נחם אבלים:(
השלג הקדים אותנו בחמש דקות ונתקענו בבית מאיר.
ניסינו להמשיך עוד קצת
עשינו אחורה פנה
ונתקענו
למשך
2
שעות
בינתיים היה מדהים, שלג כבד ביותר!
נהגים רוסיים מעשנים מקטרות תוך כדי הוצאת עצבים...:cool:
כדורי שלג מתעופפים על חלונות המכונית מבחורים משועממים...:D
והשלג יורד לו ללא הפוגה, באצילות ובדממה כאילו הוא לא תוקע ברגעים אלו חצי מדינה...
בסרט הזה היו גם מערכות בהם 5 זוגות ידיים דוחפות את המכונית שלך מאחור:eek:
ועוד שתיים מהצדדים, ומזיזים אותך הצידה לפלס מקום למפלסת שתוריד את מפלס השלג מהכביש.
פקח רוסי שרגיל כנראה לשלג עוד מ"אמא רוסיה" מצווה עלינו להחזיק את ההגה ישר ולתת גז על הכי גבוה (דמיינו את הפקודות נוחתות יחד עם השלג במבטא רוסי כבד לא פחות מהשלג;))
ולקינוח, נסיעה עקב בצד אגודל, סליחה, מכונית בצד מפלסת עד לשחרורנו המלא והנרחב בס"ד:eek:
זהו, הרגע נחתתי בבית, ורק רציתי שתקנאו:p
כדי שיהיה לי יותר קל להתמודד עם כאבי הראש מהחימום שדלק נון סטופ ברכב, ומהלמות הלב מחצאי ההחלקות של המכונית:eek:
העיקר, ש"הקב"ה מצרף כוונה טובה למעשה"!
ורק בזכות "ששלוחי מצוה אינם ניזוקים" כוחותינו נחתו בשלום בס"ד:)

• הוסף לסימניות
לאלו שחלמו לצאת לי-ם
סופת שלגים מדהימה
השלג נערם גבוה מלווה ברוחות חזקות
הכניסות לירושלים יהיו סגורות כל זמן שיורד שלג.

• הוסף לסימניות
גם בירושלים שלג כבד 18 סמ

• הוסף לסימניות
הרכבת הקלה ירדה מהפסים באזור שרי ישראל עשרות אנשים תקועים

• הוסף לסימניות
איזה קנאהההההה
אני לא עומדת בזה................
בא לי להיות בירושלים עכשיו...
אבל בתוך בית עם חימום....

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 03.PNG
    KB 636.3 · צפיות: 22
  • 04.PNG
    KB 533.7 · צפיות: 15
  • 05.PNG
    KB 249.1 · צפיות: 21
  • 06.PNG
    KB 869.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
עם כל הכיף.. היה לנו ארוע לא נעים- חצי ירושלים הייתה ללא חשמל כל הלילה עד 10 בבוקר, תענוג מפוקפק בהחלט!

• הוסף לסימניות
שמש זורחת, ילדי ישראל עמלים
אבל מחליק נוראאא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה