החכמה צודקת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
האם יש בעיה לא להתפטר ולהשאיר את זה באוויר, בשביל לא להפסיד משכורת של חודש?
תודה מראש.
תודה מראש.
השאלה לא מובנת?האם יש בעיה לא להתפטר ולהשאיר את זה באוויר, בשביל לא להפסיד משכורת של חודש?
תודה מראש.
מבחינת החוקהשאלה לא מובנת?
התפטרות היא גם אם את מפסיקה לעבוד ללא הודעהמבחינת החוק
במקרה של התפטרות מצד העובד, צריך להודיע חודש מראש.
אני שואלת-
אם אני רוצה לעזוב במיידי, ואני פשוט
לא מדווחת ובעצם מפסיקה לעבוד,
מה קורה?
כלומר לא לשלם משכורת של חודש?התפטרות היא גם אם את מפסיקה לעבוד ללא הודעה
והם יכולים לחייב אותך עבור תשלום של אי הודעה מוקדמת
כלומר לא לשלם משכורת של חודש?
את עונה כאילו שאת יודעת איפה אני עובדתרעיון מקורי מוזר וחריג:
את יכולה גם לנהוג ביושר, לעדכן את המעסיק ולשלם את ה'קנס' בגין אי הודעה מוקדמת.
זה לא אולי, זה בטוח.אולי הקנס על אי הודעה, הוא כגובה המשכורת החודשית שלי?
זה לא משנה לעניין החוק.את עונה כאילו שאת יודעת איפה אני עובדת
כמה אני מרוויחה
זה כבר אולי כן...ומהם יחסי המעסיק כלפי (?)
ייתכן פחות מחודש, תלוי בותק ובאופן ההעסקהזה לא אולי, זה בטוח.
זה תמיד הגובה.
בד"כ לא תלוי בחוזה, זה מופיע בחוק ומעסיק לא יכול לדרוש יותר מהחוק.השאלה מה סיכמתם בחוזה?
אני בדיוק עכשיו דנהאולי דנת ופסלת מהרבה סיבות טובות.
אם המעסיק מחתים את העובד על משהו שהוא לא בחוק- הוא יכול לתבוע על זה שהפרת חוזה...בד"כ לא תלוי בחוזה, זה מופיע בחוק ומעסיק לא יכול לדרוש יותר מהחוק.
אאל"ט אסור להחתים על משהו לא חוקי.אם המעסיק מחתים את העובד על משהו שהוא לא בחוק- הוא יכול לתבוע על זה שהפרת חוזה...
עד כמה שידוע לי...
למה לא?!אאל"ט אסור להחתים על משהו לא חוקי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים