- הוסף לסימניות
צריכים או רוצים?ילדים צריכים את הזה
אני מכירה מאות ילדים שגדלו וגדלים ללא זה.
(ולא ממחסור כלכלי, אגב)
לילדים שלום.
צריכים או רוצים?ילדים צריכים את הזה
אפשר לנסוע חמשוש שאז הילדים מפסידים סה"כ שישי, ובלי להפסיד כולל, אפשר יומיים בחנוכה, (תמיד יש יום יומיים חופש) אפשר ערב פסח, ואפשר סוף בין הזמנים של סוכות....איך עם הילדים? לוקחים חופש באמצע הזמן? איזה חיידר יסכים לזה?
יש ילדים שמצליחים איכשהו, ואפילו יפה מאוד להנות בלי זהילדים צריכים את הזה
מה קשור החיידר ולמה הוא צריך להסכים??איך עם הילדים? לוקחים חופש באמצע הזמן? איזה חיידר יסכים לזה?
לא הבנתי למה את אמורה לעשות את זה?? חתמת חוזה עם מישהו?איך אני אמורה לעשות את זה?
חייבת להתפטר מ 3000 שקל בשביל שלוש ימי נופש?
לא משנה באיזה אזור העיקר נגיש לתחבורה ציבורית.
מחפשת מקום עם חצרות לילדים, נקי מאד. ומטופח.
אבל במחיר שפוי.
יש סיכוי?
לא מאמינה שכולם אוספים כסף לזה שנה לשימה
ולא מאמינה שכולם יושבים בבית.
אז איך??ת
צורך נפש זה ענין של אופילפי דעתי, חלק מצורך של הנפש לצאת להתאוורר והחליף נוף!
אין לי ספק שזה צורך. לא רצון.
להחליט להישאר בבית זה פתרון חלקי.
פעם בשנה בריא מאוד ולא מותרות כלל, לארוז מזוודות,
ולהגיע למקום אחר.
זה מאוורר את הנפש ומחזיר אותנו וגם את הילדים עם כוחות חדשים להתחיל שנה.
וודאי שאם קשה כלכלית כדאי לאמץ יציאה במועד אחר בשנה,
אבל מטבע הדברים, הילדים מותשים בסוף השנה
ורוצים להחליף אוויר ואווירה לפני שחוזרים שוב לספסל הלימודים.
ככל שתתנו לילדים יותר חוויות עם המשפחה, הם יחפשו את זה פחות בחוץ.
מסכימה.צורך נפש זה ענין של אופי
תוציאי אותי להתאוורר בעיר אחרת
אני אהיה חייבת אחרי זה כמה ימי התאוששות בביתי.
הרבה אכן אוספים כל השנה והרבה משתמשים בדמי ההבראה ומוסיפים עליהםאיך אני אמורה לעשות את זה?
חייבת להתפטר מ 3000 שקל בשביל שלוש ימי נופש?
לא משנה באיזה אזור העיקר נגיש לתחבורה ציבורית.
מחפשת מקום עם חצרות לילדים, נקי מאד. ומטופח.
אבל במחיר שפוי.
יש סיכוי?
לא מאמינה שכולם אוספים כסף לזה שנה לשימה
ולא מאמינה שכולם יושבים בבית.
אז איך??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים