כללי אם אפשר, עזרה קטנה בגרפ...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם ותודה מראש,
אני כרגע מעמד עם פונט שאיני אוהב את סימני הפיסוק שלו, לשם כך עשיתי גרפ פשוט שמשנה את כל סימני הפיסוק הרצויים לפונט אחר:
קוד:
['".,]
וכו'

עכשיו, בתוך הפיסקה, בסוגריים ישנו גרפ אוטומטי גם הוא אשר נותן לו להתקטן ולהפוך לפונט אחר.

הבעיה היא שסימני הפיסוק שהגדרתי לפיסקה משתנים גם לפונט שבסוגריים,
איך אפשר למגר שסימני הפיסוק ישתנו דוקא במלל הפיסקה ולא בתוך מה שבסוגריים?

תודה!

• הוסף לסימניות
בדרך הארוכה: תמחק את הגרפ שבתוך סגנון הפסקה.
צור לך סגנון תו לטקסט שבסוגריים, והחל את זה באופן פיזי על מה שבתוך הסוגריים.
ואז חפש את סימני הפיסוק, ובהגדרות סמן שאין להם סגנון תו, והחל עליהם את הפונט הרצוי.

לדרך הקצרה, צריך לחשוב. וזה יכול לקחת זמן.

• הוסף לסימניות
יש לי משהו בדיוק בשביל כאלו מקרים. אתה בעצם רוצה להחיל גרפ על תוצאות של גרפ אחר.
כלומר לחפש את מה שבתוך הסוגרים, ובהם לחפש את הסימני פיסוק ולהם להחיל סגנון תו אחר. יש כאן שני סרטוני הסבר, אחד מה שהכנתי מבעוד מועד שמסביר קצת יותר, והשני ממש על המקרה הזה. במקרים אחרים אפשר לברור יותר את סגנונות הפסקא והתו בחיפוש הראשון, ואת סגנון התו בחיפוש השני, וכמובן מה להחיל הן תו והן פסקא.

קבצים מצורפים

• הצגת גרפ בתוך גרפ FOtec.wmv
    2.1 MB · צפיות: 10
  • המקרה המתואר לעיל.wmv
    3.4 MB · צפיות: 10
  • גרפ בתוך גרפ.jpg
    KB 108.6 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
וואו.. ומזה הקובץ שהשתמשת איתו? אני מתכוון לסקריפט ההוא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2127497:
יש לי משהו בדיוק בשביל כאלו מקרים. אתה בעצם רוצה להחיל גרפ על תוצאות של גרפ אחר.
כלומר לחפש את מה שבתוך הסוגרים, ובהם לחפש את הסימני פיסוק ולהם להחיל סגנון תו אחר. יש כאן שני סרטוני הסבר, אחד מה שהכנתי מבעוד מועד שמסביר קצת יותר, והשני ממש על המקרה הזה. במקרים אחרים אפשר לברור יותר את סגנונות הפסקא והתו בחיפוש הראשון, ואת סגנון התו בחיפוש השני, וכמובן מה להחיל הן תו והן פסקא.

תהיה בריא, נתנאל.
עזרת לי מאוד,
המון בהצלחה, ותוכנית מאוד מומלצת. איזה יופי זה עבד :)
שבת שלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה