תנו לי ביקורת אם אתה יכול לחלום את זה ---

• הוסף לסימניות
אתה יכול לעשות את זה :)
טיזר מסדנא מיוחדת במינה..

פרטים לגבי הסדנא ניתן לשלוח מייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>​

7P0A2963.jpg

7P0A3099.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מאוד אוהבת את התמונות שלך...
יש בהם משהו מיוחד
אז.... הילדה בובה!!
והעיבוד מושלם!
אלופה:)

• הוסף לסימניות
כ"כ אוהבת את סגנון העיבוד הזה!
ילדה בובה וצילום יפה!!

*הסדנא של אלה טריפליק?

• הוסף לסימניות
:eek:עיבוד אלוף!!!
אהבתי ממש את הסגנון!
יש לך טאצ' מיוחד

• הוסף לסימניות
מטורף, השילוב של הילדה
עם הרקע מושלם!!

• הוסף לסימניות
תודה תודה תודה חברות
ריגשתן אותי :)

תודה לכל מי שפנתה אלי למייל,
אחזור אליכן בעז"ה עם תוכנית מסודרת לסדנא הבאה.

כ"כ אוהבת את סגנון העיבוד הזה!
ילדה בובה וצילום יפה!!

*הסדנא של אלה טריפליק?

תודה מלכי :)
לא! סדנת צילום שאני מעבירה לצלמות.

• הוסף לסימניות
אמאאאאאאאאא!!!!!!!!!!
טרוף של תמונה!!!!!!!
וטרוף של עיבוד!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מטורף! השילוב של הצבעים יפיפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה