אם אתם גרים בחוף הכרמל/ חיפה והאיזור. אשמח שתכנסו.

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה מתושבי האיזור.
בע"ה אנחנו עוברים דירה לאיזור חוף הכרמל. וטרם מצאתי עבודה. אני לא מכירה את האזור, פיזרתי בכמה בתי ספר קורות חיים, אבל זה לא זה...
אם אתם מכירים בית ספר/ תיכון/ סמינר/ אולפנא וכו' שדרושים מורות, או שעלולים לחפש מורות... אשמח שתעדכנו אותי.
(יש לי תואר בהוראה וותק של שנתיים)
גם עבודה בגרפיקה ועיצוב יכולה לבוא בחשבון.
אשמח לכל הכוונה!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה לפני שאעלם לדף הבא... (ב"ה פורום איש את רעהו פעיל+++)

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה שוב...
מסתבר שבאיזור הצפון אין ביקוש להוראה... :(
גם מילויי מקום יומיים יכולים לבוא בחשבון.
תודה!

• הוסף לסימניות
לא גרה שם- אבל לצורך ההקפצה.....
מקווה שתמצאי בקרוב!

• הוסף לסימניות
תנסי בטירת הכרמל-בבית ספר היסודי-בית יעקב ישלי את הטלפון של המזכירה.
ויש לי טלפון של מורה שעובד בממ"ד אם זה מעניין אותך.היא גם חדשה בבית ספר אולי היא תברר בשבילך אם צריך מורות.

• הוסף לסימניות
יש כאלה מחיפה שעובדות במגדל העמק, נהריה, עכו וכו'.
תנסי לברר.

• הוסף לסימניות
זה לא נכון שאין עבודה בהוראה בצפון, כל החברות שלי מסודרות בהוראה כאן בצפון.
אבל צריך להיות לא מפונקים ולהסכים לנסוע רחוק.
(טבריה, נהריה, עכו, קרית אתא, רכסים, חיפה, נו"ש וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;1419857:
תנסי בטירת הכרמל-בבית ספר היסודי-בית יעקב ישלי את הטלפון של המזכירה.
ויש לי טלפון של מורה שעובד בממ"ד אם זה מעניין אותך.היא גם חדשה בבית ספר אולי היא תברר בשבילך אם צריך מורות.
תודה! שמתי שם את הקו"ח שלי, הבעיה שכל עוד לא תבוא מישהי מבפנים ותתן את הקו"ח למנהלת, לא נראה לי שיסתכלו לכוון...
אשמח לטלפונים באישי.
נכתב ע"י חביבה;1419897:
יש כאלה מחיפה שעובדות במגדל העמק, נהריה, עכו וכו'.
תנסי לברר.
נכתב ע"י Sigalit;1419907:
זה לא נכון שאין עבודה בהוראה בצפון, כל החברות שלי מסודרות בהוראה כאן בצפון.
אבל צריך להיות לא מפונקים ולהסכים לנסוע רחוק.
(טבריה, נהריה, עכו, קרית אתא, רכסים, חיפה, נו"ש וכו')
ברכב כל הנ"ל הם סביבות השעה נסיעה. ובתח"צ תכפילי לפחות... קחי בחשבון חחבורה ציבורית בעייתית מהחור בו אני גרה...
אבל נאמר שלא אתפנק כ"כ ואחפש גם שם, אין לי מושג למי פונים? כי אני לא מכירה... ולשלוח ק"ח בפקס זה לא בדיוק יעיל.

• הוסף לסימניות
יש הסעות לרוב בתי הספר הרחוקים (נהריה, טבריה וכו') אבל זה באמת קשה..

• הוסף לסימניות
את יכולה לנסות גם באזור שיותר קרוב אליכם - זכרון, יקנעם, ניר עציון
בכולם יש בתי"ס ממ"ד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1419960:
יש הסעות לרוב בתי הספר הרחוקים (נהריה, טבריה וכו') אבל זה באמת קשה..
הלוואי, לא מהחור שבו אני גרה...
נכתב ע"י ariels;1420000:
את יכולה לנסות גם באזור שיותר קרוב אליכם - זכרון, יקנעם, ניר עציון
בכולם יש בתי"ס ממ"ד
זה בדיוק הבעיה! שאני מנסה בכל בתי הספר הקרובים, שולחת קורות חיים על בסיס יומי. לפני החגים אפילו הלכתי פיזית לכל בית ספר להביא להם קו"ח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה