אם אתם מכירים מישהו שעושה מטבח חדש

• הוסף לסימניות
ויש לו מטבח משומש במצב מצוין, או חדש מקבלן, לתת במסירה לאברך צדיק, שחי בדחקות נוראה עם משפחה ברוכה מאד ב"ה, שאין אוכל בבית, ובנוסף להכל כל המטבח הקטן שהיה נהרס לחלוטין במשך השנים והם פשוט חיים בלי מטבח והמצב הוא שהגיעו מים - פשוטו כמשמעו - עד נפש!
לפרטים נוספים ניתן לפנות אלי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תזכו למצוות!!!!!

• הוסף לסימניות
אפשר להגיב גם פה באשכול כדי שהאשכול לא יעלם.

• הוסף לסימניות
איזה גודל מטבח?
אם קטן, אז כנראה שתהיה לי אפשרות בשבועות הקרובים. (מי יוביל וירכיב?)
אם יותר גדול, ייתכן שגם, אבל אני צריכה לברר.

• הוסף לסימניות
וואו הלוואי...
המטבח שלהם קטן באורך של כ- 2.5 - 3 מ'.
אם זה יהיה רלוונטי אני אפתח אשכול נוסף כדי למצוא את המרכיבים והמובילים הצדיקים ובע"ה ובס"ד בטוח נמצא!!!

• הוסף לסימניות
אני רואה לפעמים באתר אגורה ו/או ביד 2
רק קחו בחשבון שיש עלויות של :
פרוק מקצועי [לא סתם לשבור ולפנות]
פינוי והעברה לכתובת החדשה
התקנה, אינסטלציה והרכבה חדשה.

• הוסף לסימניות
בחודשים-שלושה הקרובים בעז"ה.
מטבח במצב טוב בגודל 2.5 מטר
אם יהיה צורך - צרו איתי קשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;1251548:
בחודשים-שלושה הקרובים בעז"ה.
מטבח במצב טוב בגודל 2.5 מטר
אם יהיה צורך - צרו איתי קשר

גם ארונות עליונים?

• הוסף לסימניות
ממש חבל, בסוף כמעט שילמנו על הפינוי של זה
צריך לקחת בחשבון שפרוק הובלה והרכבה של מטבח זה לא דבר זול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;1251648:
ממש חבל, בסוף כמעט שילמנו על הפינוי של זה
צריך לקחת בחשבון שפרוק הובלה והרכבה של מטבח זה לא דבר זול.

זה באמת מטבח מהמם! הם היו מאושרים עם כזה מטבח אך אל תצטערי בשבילם כי אין להם אפשרות כלל למטבח בצורת ר' וכן כך הם היו צריכים תנור אחר ממה שיש להם היום.

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
אגב, אני שמה לב שיש כאן כמה לקראת מטבח חדש.
עברנו כעת דירה, ובעל המקצוע היחיד שנהננו ממנו, הן מבחינת העבודה והמקצועיות והן מבחינת הסבלנות והאמון - היה הנגר שבנה את המטבח.
כל השאר היה מפח נפש (מי יותר ומי פחות...)
וגם המחיר היה טוב, כך שמי שמעוניין אכתוב לו פרטים באישי.
שיעבור לכם בקלות:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה