Natan Galant
כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
- הוסף לסימניות
למה הוא כזה אטום כלפיי? (רמז: יש מה לעשות!!!)
אם את שואלת את עצמך את השאלה בכותרת, או עוד שאלות דומות
* למה בעלי פשוט לא רוצה לצאת איתי?
* למה בעלי לא אוהב לספר לי איך היה היום שלו?
* למה אני צריכה לקבל כזה יחס מגעיל כשאני מתעניינת במצב הכספי שלנו?

) הקמתי את "מרכז שירה קרטיב לשיפור המצב הפיננסי במערכות נישואין בישראל". ואם את מרגשת לשמוע את השם של הארגון - אז גם אני

מחר בערב אעביר קורס מזורז עם כל סודות השיטה!
נדבר על:
איך גורמים בעל להיות יותר נחמד?
יותר מחוייב למשפחה ולזמן של כולם ביחד?
לשתף ולקבל החלות כלכליות ביחד ולא לבד!
מהרי! יש סך הכל 100 מקומות (הגבלה טכנית, לצערי), ומעל 700 נשים שביקשו להצטרף... שריייני עכשיו מקום!!!
שירה תשרייני לי מקום עכשיו!
(וברצינות, עלה לי הג'ננה מהשיווק המכוער הזה. רוצה למכור מוצר מדף של קורס להרכבת רהיטים? לחינוך ילדים? לשיפור המצב הכלכלי? תמכור אותו. תן קצת שיווק. אבל השטיקים של למכור חברות נצח בקהילה, בעלות כספית גדולה, ולגרור אותי/אותך/אותם עם הבטחות קסומות לצפות בוובינרים שיווקיים רדודים פשוט מקוממת אותי, זה כל כך לא ישר! כל כך לא הגון, אוףף!! ויותר מזה, נראה לי סביר שאתה נותן שעה של תוכן אמיתי, ולפני זה מקדים ונותן 10 דקות שיווק. בסדר. אבל לבזבז לאנשים שעה בשיווק? בהתחלה, בסוף, ובין לבין לזרוק דקה או פחות מזה של תוכן אמיתי כדי שישארו להמשך השיווק? ואז לטרטר במיילים עם הצעות יקרות אש ועוד הבטחות קסומות?)
אם את שואלת את עצמך את השאלה בכותרת, או עוד שאלות דומות
* למה בעלי פשוט לא רוצה לצאת איתי?
* למה בעלי לא אוהב לספר לי איך היה היום שלו?
* למה אני צריכה לקבל כזה יחס מגעיל כשאני מתעניינת במצב הכספי שלנו?
את לא לבד!!
שמי שירה קרטיב, ובדיוק בשבילך (ועוד כמה מחר בערב אעביר קורס מזורז עם כל סודות השיטה!
נדבר על:
איך גורמים בעל להיות יותר נחמד?
יותר מחוייב למשפחה ולזמן של כולם ביחד?
לשתף ולקבל החלות כלכליות ביחד ולא לבד!
מהרי! יש סך הכל 100 מקומות (הגבלה טכנית, לצערי), ומעל 700 נשים שביקשו להצטרף... שריייני עכשיו מקום!!!
שירה תשרייני לי מקום עכשיו!
(וברצינות, עלה לי הג'ננה מהשיווק המכוער הזה. רוצה למכור מוצר מדף של קורס להרכבת רהיטים? לחינוך ילדים? לשיפור המצב הכלכלי? תמכור אותו. תן קצת שיווק. אבל השטיקים של למכור חברות נצח בקהילה, בעלות כספית גדולה, ולגרור אותי/אותך/אותם עם הבטחות קסומות לצפות בוובינרים שיווקיים רדודים פשוט מקוממת אותי, זה כל כך לא ישר! כל כך לא הגון, אוףף!! ויותר מזה, נראה לי סביר שאתה נותן שעה של תוכן אמיתי, ולפני זה מקדים ונותן 10 דקות שיווק. בסדר. אבל לבזבז לאנשים שעה בשיווק? בהתחלה, בסוף, ובין לבין לזרוק דקה או פחות מזה של תוכן אמיתי כדי שישארו להמשך השיווק? ואז לטרטר במיילים עם הצעות יקרות אש ועוד הבטחות קסומות?)
הנושאים החמים

Reactions: אוראל סולטן, ספרות בנשמה, תמרוז ועוד 6 משתמשים9 //