- הוסף לסימניות
מוכנה להחליף איתך משחקים ספרים...נכתב ע"י pr;1081649:2 B12 לפני הצום - ראינו ניסים ונפלאות. (:
משחקים חדשים, ספרים וכו' - אפשר גם להחליף עם שכנה אם יש לך אחת נחמדה!
כל הצדדים מרוויחים...
שולחת לך באישי
מוכנה להחליף איתך משחקים ספרים...נכתב ע"י pr;1081649:2 B12 לפני הצום - ראינו ניסים ונפלאות. (:
משחקים חדשים, ספרים וכו' - אפשר גם להחליף עם שכנה אם יש לך אחת נחמדה!
כל הצדדים מרוויחים...
כן, מתמוטטים...נכתב ע"י eden7115;1081723:אני טוענת שעניין הצום הוא קצת (או הרבה) פסיכולוגי.
הרי קורה (לי בכל אופן) שלא יוצא לאכול יום שלם, אז מה, מתמטטים?
אבל בגלל שמתכוננים לזה נפשית שזה צום ויהיה קשה אז זה נהיה קשה על אמת.
נכתב ע"י רותי12;1081462:בעיה בגיאומטריה
נתון:
עוברת מאד קשה צומות (מהסוג שחייבת להיות במיטה ממש כל הצום )
יש ילדים קטנים בבית
אין בנות גדולות
המזגן בסלון התקלקל
סבתא צמה קשה גם ולא יכולה לארח
צ"ל:
איך בכ"ז צמים (ומתפללים..) ביום כיפור?
למי שיש פתרון נא להצביע...![]()
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1081758:דבר ראשון תתקני את המזגן (אם אפשר) צופים לנו שרב ביום כיפור...
חני
תודה על הרעיונות המחזקיםנכתב ע"י eden7115;1081755:אני מדברת כאחת שגם עברה קשה צומות, אבל אני מאמינה שכשחושבים טוב נהיה טוב.
גם אני הייתי מתמוטטת, על סף עילפון, רואה שחור וכו' - גם היום זה קורה לי לעיתים, אבל נותנים לגוף את המנוחה שהוא צריך וממשיכים הלאה. הפחד רק משתק יותר, הוא לא עוזר.
לא רוצה לתת פה עוד דוגמאות למקרים סבוכים יותר שברגע שנכנסים אליהם ביותר אופטימיות הם עוברים חלק יותר מאשר אצל מי שנכנס אליהם בחרדות ובפחדים.
התנסתי בזה על בשרי. לי זה עזר.
למה לא לשתף אחרים? אולי גם להם זה יעזור?
פעם, במוצאי יום כיפור שאל אותי אחד הקטנים בשיא התמימות:נכתב ע"י אבש;1081522:וגם לדבר איתם שאמא חלשה, הם מבינים.
נכתב ע"י וויני פו;1082536:קיבלתי במייל מ"אילִמה" - מכון לרפואה טבעית של הרב יובל הכהן אשרוב,
מקווה שיעזור למישהו
(למטה יש מספר, אולי ניתן להתייעץ טלפונית):
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים