אם באינטרנט מסונן עסקינן...

• הוסף לסימניות
משהוא מכיר את "מורשת" של בזקבינלאומי? מה הרמה שם ומה ההבדל בינם לבין רימון או נתיב

• הוסף לסימניות
מניסיון לא שווה. מסננים אתרים שלא צריכים סינון ובתוך האתרים אין שום סינון

• הוסף לסימניות
גרוע!
אין לו את הסניון כמו שיש לרימון.
אם פותחים לזמן מה את המסלול ליותר פתוח- הוא פותח אותו על הטוב והרע שבו בלי אבחנה.
לא מומלץ בכלל!
גם בחיפוש התמונות של גוגל זה פשוט גועל נפש. הוא נותן הכל או לא כלום. אין סינון. רק פתח וסגור.

• הוסף לסימניות
פישאייר מרשה לי לקפוץ לטרמפ ולשאול האם המסלול הכי מוגן של רימון (שכידוע אפשר כל פעם להחליט איזה רמת חסימה) משתווה לאתרוג?

• הוסף לסימניות
: להשמיץ נותן שירות לפי מסלולים זה לא הגון
בסינון של מורשת יש דרגות סינון כמו ברימון, סינון ברמה גבוהה וסינון יותר פתוחים
גם ברימון במסלול חופשי מראה תמונות לא ראויות ושאר מרעין בישין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;783191:
: להשמיץ נותן שירות לפי מסלולים זה לא הגון
בסינון של מורשת יש דרגות סינון כמו ברימון, סינון ברמה גבוהה וסינון יותר פתוחים
גם ברימון במסלול חופשי מראה תמונות לא ראויות ושאר מרעין בישין

כן, אבל בשל בזק בינלאומי אם מאפשרים תמונות למשל- אז זה את כ-----ל סוגי התמונות מכל הרמות, זה לא סינון.
סינון מראה לך חלקית, ומנפה לך את אלו שמתאימים לרמה שבחרת.
ולא סוגר ה---כל בלי אבחנה.
מנסיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;783142:
פישאייר מרשה לי לקפוץ לטרמפ ולשאול האם המסלול הכי מוגן של רימון (שכידוע אפשר כל פעם להחליט איזה רמת חסימה) משתווה לאתרוג?

המסלול ההרמטי ברימון (הכי שמור) לא מתקרב לאתרוג הכי פתוח.
ישנם אתרים רבים 'חרדים' שלא היית רוצה שהם יהיו פתוחים שם. רימון לא מספק. מנסיון מר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפו;783214:
המסלול ההרמטי ברימון (הכי שמור) לא מתקרב לאתרוג הכי פתוח.
ישנם אתרים רבים 'חרדים' שלא היית רוצה שהם יהיו פתוחים שם. רימון לא מספק. מנסיון מר.

אני לא מתכוונת לאתרים אלא לתמונות שצצות בכל מיני מקומות יש את זה גם במסלול ההאמטי ברימון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;783216:
אני לא מתכוונת לאתרים אלא לתמונות שצצות בכל מיני מקומות יש את זה גם במסלול ההאמטי ברימון?

אני לא יודעת להגיד לך באופן פרטני, מה שכן, לפעמים את לא רואה תמונות ביד 2 והכי גרוע זה שאת יכולה לעבור ממסלול למסלול בחופשיות. מה עשינו פה?!

• הוסף לסימניות
אנחנו ברימון ולא יכולים לעבור ממסלול למסלול עקב בקשתינו, ואני דווקא חושבת שההרמטי שלו מסונן מאוד. פרט לזה שלפעמים הו אלא נותן לראות תמונות גם באתרים שהם בסדר, כמו אתרים של כל מיני ניקים פה בפורום וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;783206:
כן, אבל בשל בזק בינלאומי אם מאפשרים תמונות למשל- אז זה את כ-----ל סוגי התמונות מכל הרמות, זה לא סינון.
סינון מראה לך חלקית, ומנפה לך את אלו שמתאימים לרמה שבחרת.
ולא סוגר ה---כל בלי אבחנה.
מנסיון.

הדו שיח הזה יהפוך עוד מעט לליוכוח אידיאולגי

מנסיון הסינון של מורשת הוא פשוט יותר ידידותי מרימון במקום להציג לך שלש עשרה דפים ובכל דף 5 תמונות 13 משבצות ריקות, אז במורשת הם מציגים לך 5 דפים מלאים של תוצאות מסונן בהתאם לרמת הסינון שבחרת

ומנסיון כבר ישבתי על כמה רמות הסינון, והסינון של מורשת לפי רמות לא פחות מהסינון של רימון לפי רמות

בכל שירות סינון יש רשימה לבנה ורשימה שחורה

• הוסף לסימניות
ועוד דבר האם גם אצלכם רימון לא יציב מבחינת מהירות? מאז שעברתי אליהם הגלישה לפעמים איטית

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי - רימון הרמטי (וגם שמור) הרבה יותר יעיל מאתרוג דיזיין
כשאני אומר יותר יעיל אני מתכוון שמסנן יותר טוב מבחינת צניעות. לפחות לפי התקופה הלא-ארוכה שהייתה כשהייתי באתרוג.
ולמי שפוחד מהאפשרות לרדת ברמות באמצעות הסיסמא - אפשר לבקש "קו אדום" שממנו אי אפשר לרדת.
נקודה נוספת שהפריעה לי באתרוג:
במסלול אתרוג דיזיין - אתרי תמונות פתוחים ללא סינון, ואילו אתרים תורניים שאינם "חרדים" לא נפתחים בגלל "ההשקופֶה המזרוחניקית" שלהם

ואם רוצים שיפתחו אתרים כמו "ישיבה" למשל, צריך להצטרף לקבוצת "דתי לאומי" וזה פותח גם את אתרי החדשות כמו כיכר השבת או ערוץ 7.

ומה אם אני לא מעוניין באתרי חדשות, אך כן באתרים שמביאים מאמרים הלכתיים ותורניים?

(נכון שברימון אין את הסינון הזה בכלל, גם בהרמטי, אבל זה צרם לי בכל זאת)

• הוסף לסימניות
המעלה של רימון על פני מורשת, מנסיון, הוא הסינון בתוך האתרים. נניח שאת צריכה אתר לא 100%, את לא תראי שם תמונות שלא מתאימות לרמת החסימה שבחרת. מורשת אצלי היה כמו כלום. צר לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י FishAir;783377:
ועוד דבר האם גם אצלכם רימון לא יציב מבחינת מהירות? מאז שעברתי אליהם הגלישה לפעמים איטית
אשמח לקבל תשובה

• הוסף לסימניות
לפעמים לא מעודכן אצלם בהתאם למהירות שיש בתשתית, ואז זה לא עובד כמו שצריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....