קורונה אם בני ברק אדומה---למה לומדים מחר רגיל?

• הוסף לסימניות
רשימת היישובים האדומים: דאלית אל-כרמל, טירה, עין מאהל, עמנואל, כפר קאסם, עספיא, שער הנגב, כפר כנא, רכסים, זמר, אל בטוף, לקיה, בית ג'ן, אעבלין, מעלה מירון, כפר ברא, ג'לג'וליה, נחל שורק, כעביה טבאש חג'אג'רה, ג'דיידה מכר, אום אל פחם, ג'ת, טבריה וביתר עילית.

בני ברק לא אדומה
ביתר עילית??? מה הקשר?!

• הוסף לסימניות
ביתר עילית??? מה הקשר?!
הסבירו את זה שבביתר אחוז הבדיקות לא גבוה כ''כ ואחוז החיובי בבדיקות יחסית גדול ולכן הם לוקחים בחשבון שיש הרבה חולים סמויים-כלומר כאילו חיוביים שלא באים להיבדק.
לעומת בני ברק וירושלים וכ' ששם אחוז הבדיקות גבוה בהרבה ולכן גם אם החיובי עולה זה עדיין פחות מדאיג כי המצב יותר ברור.
סגר בביתר בדיחה למה שעברה בני ברק...
לא הייתי קוראת לזה בדיחה אחרי הכל סגר בעיר חרדית יש בזה תעריף נוסף של ''סבל'' עם כל מה שקורה מסביב בתקשורת והתייחסות של החברה יושבת חוץ אל יושבי העיר עצמה.
בעניין בני ברק כאן היה הכל כפול ומכופל גם סגר מטורף.
והנה מקצתו ממש להזכירכם-
שלוש ארבע ניידות כמעט בכל רחוב ועשרות שוטרים ושוטרות שמפטרלים בלי סוף, עשרות צלמי.... באים לצלם ולסקר את ה''תופעה'' מקרוב. גדרות הפרדה שח''ו לא יבריחו החיות מבני ברק אל הערים השכנות...

ונראה לכם שזה נגמר??? חלומות!!
תראו לי עיר אחת בכל הארץ שעוטים בה מסיכות באחוז כ''כ גבוה כמו בני ברק ועדיין ''בני ברק צריכה הסבר טיפול מיוחד''..(כאילו מדובר בעיר חנ''מ)

• הוסף לסימניות
הסבירו את זה שבביתר אחוז הבדיקות לא גבוה כ''כ ואחוז החיובי בבדיקות יחסית גדול ולכן הם לוקחים בחשבון שיש הרבה חולים סמויים-כלומר כאילו חיוביים שלא באים להיבדק.
לעומת בני ברק וירושלים וכ' ששם אחוז הבדיקות גבוה בהרבה ולכן גם אם החיובי עולה זה עדיין פחות מדאיג כי המצב יותר ברור.

לא הייתי קוראת לזה בדיחה אחרי הכל סגר בעיר חרדית יש בזה תעריף נוסף של ''סבל'' עם כל מה שקורה מסביב בתקשורת והתייחסות של החברה יושבת חוץ אל יושבי העיר עצמה.
בעניין בני ברק כאן היה הכל כפול ומכופל גם סגר מטורף.
והנה מקצתו ממש להזכירכם-
שלוש ארבע ניידות כמעט בכל רחוב ועשרות שוטרים ושוטרות שמפטרלים בלי סוף, עשרות צלמי.... באים לצלם ולסקר את ה''תופעה'' מקרוב. גדרות הפרדה שח''ו לא יבריחו החיות מבני ברק אל הערים השכנות...
תכלס, מי שחולה נבדק... אז מוזר שלא 100%...
אני היתי 3 פעמים בבידוד, ומעולם לא נבדקתי...
אפילו כשביקשתי-כי לא הי לי שום תסמינים..

• הוסף לסימניות
איפה הסבירו את זה??
יש קריטריונים ברורים, לא מסתבר.

• הוסף לסימניות
תכלס, מי שחולה נבדק... אז מוזר שלא 100%...
אני היתי 3 פעמים בבידוד, ומעולם לא נבדקתי...
אפילו כשביקשתי-כי לא הי לי שום תסמינים..
אופס...
בחלט שכחתי לציין שזה לא אני אמרתי את זה.
לי אין מושג בכל העניין הזה.
ציטטתי פחות או יותר באותן מילים ששמעתי.
אגב-
גם אני ובני משפחתי היינו כמה וכמה פעמים בבידוד ולמעט בידוד אחד כל פעם אישרו בדיקה.
הכל נכון לגל השני אין לי מושג יותר מזה. (בגל הראשון לא היינו ב''ה)
היא רשומה כאדומה נכון להיום
נכון להיום/אתמול בצהריים.

נכון להלילה-
בני ברק לא אדומה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה