אם בעניין לג בעומר עסקינן

• הוסף לסימניות
את השניה אהבתי ואינלי מושג למה,
(אולי כי היא מוליכת עין?)

קבצים מצורפים

• לג בעווווומר.jpg
    1.2 MB · צפיות: 14
  • kd cgunr.jpg
    1.2 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
שתיהן יפות מאוד ... ראיה טובה, חיתוך טוב, כניסה אמיצה :)

בראשונה לטעמי היה עדיף פוקוס על הצופים, פחות על האש שגם ככה מרוחה ... ואולי גם להטות את המצלמה ללמעלה, להכניס את כל המדורה לפריים.
השניה מושלמת. לקבלת סגנון נוסף אפשר להעלות את מהירות סגר התריס להקפאה של הלהבות ...

אהבתי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;999912:
שתיהן יפות מאוד ... ראיה טובה, חיתוך טוב, כניסה אמיצה :)

בראשונה לטעמי היה עדיף פוקוס על הצופים, פחות על האש שגם ככה מרוחה ...

ניסיתי עשרות פעמים לפקס על הצופים אבל מכיון שהם היו בתזוזה ואני הייתי עם עדשת 200 - 70 ודי קרובה אז לא היה מצב..
בכולופן תודה, תמיד מַחכים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי 92;999921:
ניסיתי עשרות פעמים לפקס על הצופים אבל מכיון שהם היו בתזוזה ואני הייתי עם עדשת 200 - 70 ודי קרובה אז לא היה מצב..
בכולופן תודה, תמיד מַחכים!
"פעם הבאה" תנסי את הפוקוס העוקב, מצויןן לריקודים :)
70-200 ? יפה ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;999928:
70-200 ? יפה ...

f2.8:):p
תענוווווג של עדשה!

אגב, באיזו עדשה צולמה התמונה שלך בה רואים אלפי אנשים וכולם כולם בחדות?
(חסכת לי תגובה שם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה