מידע שימושי אם המלכות - קבוצה לקיסריות

• הוסף לסימניות
אם המלכות,
את מוזמנת להיות חלק מליגת איכות.
נפתחה קבוצת תמיכה לנשים העוברות ניתוחים קיסרים
להצטרפות יש לשלוח בקשה למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לציין שם פרטי, משפחה וטלפון
מחכות לך,

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
אני לקבוצות כאלו קראתי
להיות קיסרית - יוצאת דופן
אם המלכות יותר מצלצל וקליט..

מרגש מאוד!
השם ״להיות קיסרית יוצאת דופן״ פשוט גאוני! מתחבא פה קאץ׳ עמוק...
אך כאמור, ״אם המלכות״ קליט הרבה יותר (כי אם משופשף כבר לדברים אחרים, כמו שם של יומולדת 70 לאמא-סבתא-סבתא-רבתא...)

אולי אפשר לשלב בין השתיים:
אם המלכות. להיות קיסרית יוצאת דופן.

וואו. המיתוג כבר קופץ לי מול העיניים....

• הוסף לסימניות
הקפצה -
בעקבות בעיה במערכת שהיתה
עברנו למערכת חדשה ומשודרגת
עם טור מיוחד מאפרת ברזל ועוד...
זה הזמן להצטרף אלינו :)

• הוסף לסימניות
היי אשמח גם אני לברר על ההרשמה למרות שנרשמתי דרך מעגלים כבר מזמן ועדין לא אישרו את ההרשמה שלי
אשמח מאוד אם
תוכלי ליצור איתי קשר בפרטי
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה