דרוש מידע אם וילד בבני ברק

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול אם מישהי הייתה ונהנתה?
איך החדרים? (אם יש למישהי תמונות אשמח שתעלה)
איך הארוחות?
היחס?
וכן אם מישהי יודעת מה ההחזר של מכבי שלי ללילה (לידה ראשונה)

• הוסף לסימניות
הייתי
מעולה!!!
ממש ממליצה

ראיתי עוד המון המלצות מהרבה אחרות שהיו שם
הם כל הזמן משפצים ומשקיעים
האוכל מעולה!!!
היחס מצוין

מכבי, כדאי לבדוק באתר שלהם.
אאלט לידה ראשונה זה החזר רק ממכבי שלי

• הוסף לסימניות
אני הייתי די לאחרונה..
נהניתי מאאד!
הארוחות מעולות ובשפע!!
יש חדרים משודרגים ויש פשוטים. אני הייתי בחדר פשוט (יפה ונקי! רק ישן יותר) עם עוד אחת ונהניתי. לא הייתי צריכה יותר מזה...
מכבי שלי- החזר של מעל 400 ללילה (לשלוש לילות) אני לא זוכרת את הסכום המדויק...
תהני!

• הוסף לסימניות
מומלץ מאד.
היחס מהמם, והאוכל ממש טוב. החדרים מאד נקיים ומרווחים

• הוסף לסימניות
הייתי שם היה מושלם!!!
הצוות בתינוקיה ממש נחמד.
ארוחות בשפע!
ממש מומלץ!
מקווה בעז"ה לחזור שוב.

• הוסף לסימניות
נהניתי מאוד
לקחתי חדר פרטי ומשופץ, אז בכלל הייתה חוויה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה