אם זו לא הונאה, אז מה כן?

• פותח הנושא free
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מדברת על "דיאטת הפטל" וסליחה על הכותרת המעצבנת,
מישהי קרובה אלי קנתה את הערכה (330 ש"ח), לקחה חודש בדבקות ו-כ-ל-ו-ם אחד גדול!!!!!
תגידו, זו לא הונאה?
איך עיתון שמכבד את עצמו, כמו יתד נאמן שמפרסם אותם בקטיפה כל שבוע, מרשה לעצמו לגרום לאנשים נזק בלי לבדוק את המינימום?
ומי שקרא את הפרסומת, יבין את התסכול, זו פרסומת משכנעת ממש!
מענין אותי אם יש מישהו שניסה והצליח, כי לי ממש כואב הלב...

• הוסף לסימניות
כנראה לא ראיתם את השורה העיקרית:
"במקביל לשמירה על אכילה מאוזנת" (לא באותן מילים אבל בתוכן)

רק שהם שכחו להוסיף עוד שורה:
"ואז כבר לא צריך את דיאטת הפטל ולא שום דיאטת קסם אחרת..."

שכחו, נו מה לעשות, קורה.:rolleyes:

• הוסף לסימניות
מזל שזה הסתכם רק ב"כלום לא קרה"...

לפני יותר מחצי שנה היתה באופן קבוע פרסומת בעיתון משפחה שהבטיחה לרפא חולי סכרת בשיטה טבעית.
אמי שהלכה למטפלת הטבעית, (לא לפני שביקשה לדבר עם אנשים שהטיפול עזר להם) - נדרשה ע"י המטפלת להפסיק לאט לאט עם האינסולין עד להפסקה מוחלטת שלו - "כי הגוף כבר יכול להסתדר בלעדיו בעקבות הטיפול..."
לא אאריך בדברים, אך אמי הגיעה לטיפול נמרץ במצב קריטי בעקבות חוסר איזון, שהרופאים טענו שזה היה עניין של שעות ל"ע שהמצב היה מגיע לידי קרסת מערכות. ומה אמרה המטפלת? לא ללכת בכלל לבית חולים "כי ההרגשה הרעה שאת מרגישה היא חלק מהתהליך של הריפוי..."

ב"ה אחרי אשפוז ואיזון אימי שוחררה במצב טוב, ללא נזקים ב"ה, אבל ל"ע, זה גם היה יכול להסתיים אחרת...

לפני מס' חודשים פורסם בתקשורת כי המטפלת הטבעית הזו הינה מתחזה. אין לה כל הכשרה (למרות שתלויות לה המון תעודות בקליניקה), היא השתמשה בזהות בדויה, היו לה עוד מס' דרכונים ותעודות זהות עם זהויות בדויות אותם "גנבה" מהמטופלים, מכרה "תרופות טבעוניות" מחומרים אסורים לשימוש ובהם סמים, גנבה מלקוחות ששילמו לה בכרטיס אשראי וכו'. המשטרה עצרה אותה והיא צפוייה להישפט על מעשיה.

ובמערכת העיתון?
גם אחרי שהתקשרתי וסיפרתי להם על המקרה של אימי עדיין המשיכו לפרסם אותה, עד שהתפוצץ הסיפור עם המשטרה מס'חודשים לאחר מכן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1079103:

לפני יותר מחצי שנה היתה באופן קבוע פרסומת בעיתון משפחה שהבטיחה לרפא חולי סכרת בשיטה טבעית.
אמי שהלכה למטפלת הטבעית, (לא לפני שביקשה לדבר עם אנשים שהטיפול עזר להם) - נדרשה ע"י המטפלת להפסיק לאט לאט עם האינסולין עד להפסקה מוחלטת שלו - "כי הגוף כבר יכול להסתדר בלעדיו בעקבות הטיפול..."
לא אאריך בדברים, אך אמי הגיעה לטיפול נמרץ במצב קריטי בעקבות חוסר איזון, שהרופאים טענו שזה היה עניין של שעות ל"ע שהמצב היה מגיע לידי קרסת מערכות. ומה אמרה המטפלת? לא ללכת בכלל לבית חולים "כי ההרגשה הרעה שאת מרגישה היא חלק מהתהליך של הריפוי..."

ב"ה אחרי אשפוז ואיזון אימי שוחררה במצב טוב, ללא נזקים ב"ה, אבל ל"ע, זה גם היה יכול להסתיים אחרת...

לפני מס' חודשים פורסם בתקשורת כי המטפלת הטבעית הזו הינה מתחזה. אין לה כל הכשרה (למרות שתלויות לה המון תעודות בקליניקה), היא השתמשה בזהות בדויה, היו לה עוד מס' דרכונים ותעודות זהות עם זהויות בדויות אותם "גנבה" מהמטופלים, מכרה "תרופות טבעוניות" מחומרים אסורים לשימוש ובהם סמים, גנבה מלקוחות ששילמו לה בכרטיס אשראי וכו'. המשטרה עצרה אותה והיא צפוייה להישפט על מעשיה.

ובמערכת העיתון?
גם אחרי שהתקשרתי וסיפרתי להם על המקרה של אימי עדיין המשיכו לפרסם אותה, עד שהתפוצץ הסיפור עם המשטרה מס'חודשים לאחר מכן...

אימאל'ה!:eek:
אגב, כל הקטע של המלצות זה קשקוש. גם לי יש מאה קרובי משפחה עם שמות משפחה שונים שיגידו שאני קוראת בקפה...:cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1079103:

ובמערכת העיתון?

סיפור מוכר, היא גרמה לבן אדם לתת בה אמון ב100%
אבא שלי היה אצלה ולא התחיל בטיפול כי הדרך אליה היתה ארוכה מאד ולא התאימה לו והיא הבטיחה לו שתוך עשרה חודשים היא פותחת עוד קליניקה בבני ברק, הוא חיכה כחודשיים ואז התפוצצה הפרשיה של ד"ר שניידר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1079105:
אימאל'ה!:eek:
אגב, כל הקטע של המלצות זה קשקוש. גם לי יש מאה קרובי משפחה עם שמות משפחה שונים שיגידו שאני קוראת בקפה...:cool:

זה לא היה סתם המלצות, היה לה תעודת רופא (!) והיא טענה שאחרי שהיתה רופאה קובנציונאלית, ראתה כי השיטה הטבעית טובה יותר ולכן עברה לטפל בה

• הוסף לסימניות
אכן, וההמלצות התקבלו מעורך דין מהקצה השני של הארץ ועוד אנשים מכובדים שבסופו של דבר הסתבר כי שיתפו עימה פעולה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1079079:
אני מדברת על "דיאטת הפטל" וסליחה על הכותרת המעצבנת,
מישהי קרובה אלי קנתה את הערכה (330 ש"ח), לקחה חודש בדבקות ו-כ-ל-ו-ם אחד גדול!!!!!
תגידו, זו לא הונאה?
איך עיתון שמכבד את עצמו, כמו יתד נאמן שמפרסם אותם בקטיפה כל שבוע, מרשה לעצמו לגרום לאנשים נזק בלי לבדוק את המינימום?
ומי שקרא את הפרסומת, יבין את התסכול, זו פרסומת משכנעת ממש!
מענין אותי אם יש מישהו שניסה והצליח, כי לי ממש כואב הלב...

טוב שאת מספרת כי אני כבר כמעט התפתיתי לרכוש את הערכה.

חני

• הוסף לסימניות
חבר'ה! שימו לב!
אני לא אדם שמן. אבל מאז שהתחתנתי (לפני 17 שנה) עליתי, ירדתי... בקיצור מ73 הגעתי לשיא של 92.
שוב כושר שוב ירידה, עליה, עד שקיבלתי את השכל...
תרשו לי להציג את הפיתרון האמיתי, שמתאים לאנשים בלי בעיות מיוחדות, רק שמנים:
למדו את הקיבה שלכם להיות קטנה! כן כן זה כמעט הכל!
איך עושים את זה? הרמב"ם אומר שצריכים לאכול ולהשאיר רבע ריק. למה? כי השובע נמצא בראש, לא בבטן. תחושת השובע מגיע מהקיבה למח בהוראה "אני שבע" רק מה, היא עולה באיחור של 10-15 דקות, ולכן אם השארתם רבע ריק, זה אומר שהכל מלא, רק שההוראה עוד לא הגיעה, כשהיא תגיע, תרגישו שבעים! מכירים את זה שאחרי הדגים של ערב שבת עם הסלטים הילדים מקימים אתכם לטפל בהם ובינתיים עד שאתם חוזרים למנה העיקרית אתם שבעים? זה בדיוק זה!

מגיעים הביתה אחרי יום עמוס שלא אכלתם כלום, מתים מרעב! מה אוכלים צלחת עם הר שמגיע לשכנים למעלה, מזל שלצלחת יש גדר נמוכה... נו מה רע? זו רק ארוחה אחת ליום?! זה רע! כי זה מרחיב את הקיבה ועושה תאבון לסעודה הבאה!!! 5 ארוחות קטנות ביום הרבה יותר מרזות! מציאות!

ועוד דבר קטן, שעתיים לפני שינה, תסגרו את הריצ'רץ'...

אני לא תזונאי, אני מדבר מנסיון, עלי זה עבד! בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
כל הדיאטות הנמכרות בשוק הן סוג של הונאה למי שמאמין בהן,יש את מי שיורד מהן בגלל שהכל בראש ובכל הדיאטות האלה דורשים גם לשמור רק מבטיחים תחושת שובע וכו ואז יש אנשים שהראש שלהם ממציא את תחושת השובע וקל להם יותר לשמור.תכלס אף אחד לא יורד משום דבר חוץ מלהפחית כמויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה