לאנאלמו המילים??
טרנד שמוביל לאן??לא
זה סוג של טרנד רווח בתקופה האחרונה
לניקית משועממת שצופה בנו ממלאות אשכולות לשוואטרנד שמוביל לאן??
מחיר החל''תהזוי איך מכלום נהיה אשכול...
את עוד בחל''ת?? אמרת שיש ניהול קבוצה.....מחיר החל''ת![]()
האופציה היחידה - לא הקלהוזאת הדרך הקלה.
איפה, אולי גם בזה נעזור..אחרי ששעות אני מנסה להשיג צימר לשבת ולא מצליחה
אז היה שווה ...העלתם לי חיוך על הפנים
ביום ראשון אמורה לחזוראת עוד בחל''ת?? אמרת שיש ניהול קבוצה.....
יואוו חח אני סוטה מהנושא של האשכול............
אם את מחפשת צימר בבני ברק,אחרי ששעות אני מנסה להשיג צימר לשבת ולא מצליחה
אם היא הייתה חרדית זה היה טוב - היא הייתה בסגר ולא הייתה יוצאת מהבית..ביום ראשון אמורה לחזור
אלא אם כן הקורונה תמשיך להיות חרדית![]()
באמת אנשים מיוחדיםאיפה, אולי גם בזה נעזור..
בהחלטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!! תנקס!אז היה שווה ...
תודה נשמהאם את מחפשת צימר בבני ברק,
יש לי מה להציע לך![]()
אשמח לשמוע מה ואיפה!יש את הדירה של
@shyf
הוא פרסם היום שזה פנוי
אחלה מקום!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים