- הוסף לסימניות
היא קצת פוחדת להיות חרדית,אם היא הייתה חרדית זה היה טוב - היא הייתה בסגר ולא הייתה יוצאת מהבית..![]()
מחיר הקאסטם רק עולה
כותבת בשעשוע, בכל מקרה עוד רגע ימחקו את האשכול
ועוד רגע נתפס לי שריר הזרוע מלחפש את הנקודה
היא קצת פוחדת להיות חרדית,אם היא הייתה חרדית זה היה טוב - היא הייתה בסגר ולא הייתה יוצאת מהבית..![]()
תגידי להם שאם היית מבקשת צימר אף אחד לא היה מתייחס..רק צריכה לשנות את נושא ההודעה
שלא יעיפו אותי כאן
הרגע זה עובר לי בראש שממש מעצבן לחפש את הנקודה הזו........ועוד רגע נתפס לי שריר הזרוע מלחפש את הנקודה![]()
הילדים שלך עדין בבידוד?הרגע זה עובר לי בראש שממש מעצבן לחפש את הנקודה הזו........
הנושא שלך - 'בכותרות'רגע בואו ניצמד לנושא האשכול - - צימר לשבת!!!!!!!
לשנות?????אני בורחת מפה......... מה זה השם של האשכול??
לא טוב לי .... שונאת להיות בכותרות , תרתי משמע.....לשנות?????
![]()
בשבילך נעשה את זה
שלא תברחי
אאכ טוב לך עם זה
הצחקתםםםםםלא טוב לי .... שונאת להיות בכותרות , תרתי משמע.....
נו סימן רציניהצחקתםםםםם
תראו מה יוצא מנקודה אם זה היה סימן קריאה מי יודע מה יכול היה לצאת ממנו........?
לנקות סיימנואיזה יהודים טובים - - - במקום לבשל ולנקות מחרבשות ומשתבשות פה
כנסי לairbnb, תמיד אפשר למצוא דברים טובים,באמת למי שיש צימר לשבת הקרובה באזור ירושלים והוא פנוי או יודע על צימר כזה - אשמח מאוד לעדכון
כדי שלא יהיהחוזרת @כנרית באדיקות לנושא - הנקודה הפותחת!
באשכול שאוטוטו נמחק .
עכשיומתי הכותרת תיהיה סגורה וברורה?
חוזרת @כנרית באדיקות לנושא - הנקודה הפותחת!
שרית הריני להודיעךובתקופה הזו במחירים שפויים.
יהודי לא תועה / טועההאשכול איה בתהות...
ותהוט להולמ כוזערט...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים