היא אמרה לי בע"פ.תקבעי עכשיו תור כדי שיהיה לך אבחון של גיל 3 (אפילו בפרטי) ואז מקסימום תקבלי רטרו. שווה לחכות ולהביא אפילו סיכום טיפולים של קלינאית, ועדת זכאות ואיפיון וכ"ו כדי להעלות את הסיכוי שיאושר. אפשר לקבל שנה רטרו. אשמח לראות את הסימוכין של הקלינאית שאפשר להגיש מגיל שנתיים ועשר. בכל מקום שנתקלתי היה מודגש מגיל 3.
מה הסיבה שדחו אתכם?אנחנו הגשנו על ילד בן 3 עם קושי בדיבור.
הגשנו מסמכים של קלינאית והתפתחות הילד.
ודחו אותנו
האם קבלתם על אילמות סלקטיבית?שלום.
זומנתי לועדה ליום חמישי (בעוד יומיים)
הבן שלי כמעט בן 6
יש לי דוח קל"ת מפורט, וכן דוח ועדת זכאות ואפיון שהילד התקבל לגן שפה
לפי הדוח יש לי רק 2 נקודות
לבן שלי יש אילמות סלקטיבית שמוםיע במוסד לימודים וכן קשיי שפה.
מה אני צריכה לדעת לפני הועדה ?
האם להגיד לילד משהו/ לא לשתף פעולה?(לפעמים יכול להיות מאד נחמד עם אחרים כשהוא לידי)
תודה
ביטוח לאומי קבל את האבחון שלכם מלפני גיל 3? או שדרשו אבחון מעודכן ומסמכים נוספים?ויש אבחון קלינאית מגיל שנתיים ו3 חודשים
זה יתקבל בביטוח לאומי או שיש צורך באבחון נוסף?
יש לי חוץ מזה דוח קלינאית תקשורת יותר מעודכן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים