כללי אם יש כאן מישהו ער... שינוי סדר משטחי עבודה באילוס'

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ עם כמה עמודים באילוס' (ואל תשאלו למה לא באינדיזיין. ככה. זה קובץ עם מלא פרטים שהכי הלך לי טוב באילוס)
במהלך העבודה עליו הוספתי עוד עמודים שאמורים להיות בין העמודים הקיימים
בפועל, כשאני סוגרת לPDF הוא מציג לי את העמודים לפי סדר היצירה :(

יש פיתרון???
זה דיי דחוף, תודה מראש לעוזרים :)

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, יש אופציה של סידור עמודים בPDF?

• הוסף לסימניות
לחצי על s+o ואז תראי שכל דף הוא ממוספר.
את יכולה למחוק את כל הדפים וליצור מחדש דפים לפי הסדר שאת רוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י up;1629322:
לחצי על s+o ואז תראי שכל דף הוא ממוספר.
את יכולה למחוק את כל הדפים וליצור מחדש דפים לפי הסדר שאת רוצה.

עדיף כבר לסדר ב-PDF

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל+;1629319:
סליחה על הבורות, יש אופציה של סידור עמודים בPDF?

תכנסי לאקרובט (לא אקרובט רידר)
יש אפשרות להציג את כל העמודים בפריסה, ואז פשוט באופן ידני מזיזים מה קודם מה אח"כ
ניתן לעשות זאת גם בעזרת פקודה, לא זוכרת בדיוק איך, אם היה צורך אבדוק בל"נ

• הוסף לסימניות
באילוסטריטור יש חלון שנקרא Artboards
שם את יכולה לשנות את סדר הדפים בעזרת החיצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;1629328:
באילוסטריטור יש חלון שנקרא Artboards
שם את יכולה לשנות את סדר הדפים בעזרת החיצים.

אין את זה בגרסאות ישנות, נדמה לי מ-5 ומעלה יש את זה ואז זה באמת נח,
אם מדובר בגרסה ישנה יותר, סיידור העמודים דרך הpdf הוא פתרון מצויין.
(גרירה של כל עמ' למקום הרצוי בתצוגת העמודים...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה