כללי אם כבר אז כבר... חושבים על החיים במהירות.

• הוסף לסימניות
קפצתי לרגע לפורום, הצצתי ונפגעתי... הבאתי לכם משהו בדרך.

אעביר בקצרה את המסר.

קודם כל התמונה, לאחר איסוף תמונות רבות בחרתי בתמונה הזו, היא לא חזקה מידי ולא חלשה מידי, היא בפגיעה הבינונית והלאה. היא לא מפחידה אבל מסבירה.

המסר הוא קצר. והוא מועבר בצורה חדה בתמונה.

הכיתוב הוא קצת זול ולא 'רשמי', אני מדבר גם עם נהגי מוניות :) .

הרקע השחור הוא מובן בנושא כזה, והוא גם נותן את תחושת הלילה המועברת בכיתוב.

נו... מהיום תפסיקו למהר ???

קבצים מצורפים

• יףןפ.jpg
    KB 767.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
רעיון מאוד יפה המלל למטה מוצלח!
האפקט מהירות בתאונה מיותר (הוא כבר עצר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;497599:
האפקט מהירות בתאונה מיותר (הוא כבר עצר)
לא בדיוק... אבל תודה על הפרגון... שלך יותר יפה.

• הוסף לסימניות
רעיון יפה מאוד!
הייתי שמה ברקע רחוב חשוך... כמין צלליות כהות כאלו.
הכתב לא יושב לי טוב בעין.

• הוסף לסימניות
אחרי כזאת תאונה הולכים למוסך לא למזבלה. תן תמונה של רכב ז"ל.

• הוסף לסימניות
בכותרת בעמוד השני הייתי משנה במקום "וזה נגמר מהר מידי", פשוט לכתוב "ונגמר מהר מידי", ככה זה המשך ישיר של העמוד הקודם.

• הוסף לסימניות
בתמונה של המהירות, רואים שזה כבר האוטו המעוך, כי הפרונט שלו מורם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה