אם כבר אנחנו בקטע של לצייר אנשים זרים ללא ידיעתם

• הוסף לסימניות
את הדף עם השלוש אהבתי יותר, שני העליוניות מעולות!

• הוסף לסימניות
זו הייתה הרצאה ראשונה בסדרה, אבל המרצה ביקשה שישבו במעגל, כנראה שזה גרם למשתתפות לתחושת חוסר נוחות, מה גם שהיא הסתובבה באמצע, כנראה חדר להן למרחב האישי.

סתם נו, אין לי מושג...
ציירתי מה שראיתי, אנאערף?
אולי זו השתקפות של התחושה של לצייר בפומבי.
רק אומר, שהקאצ' פה זה לתפוס מגוון תנוחות שיהיו בעיקר מענינות.
כילו, צדקעסטע מכונסת. יופי. הבנו. מה הלאה? קאפיש?

• הוסף לסימניות
אולי זו השתקפות של התחושה של לצייר בפומבי.
רק אומר, שהקאצ' פה זה לתפוס מגוון תנוחות שיהיו בעיקר מענינות.
כילו, צדקעסטע מכונסת. יופי. הבנו. מה הלאה? קאפיש?
יש צדק. עם זאת, למצוא תנוחות *לא מכונסות* בהרצאה מהסוג הזה- קשה

• הוסף לסימניות
אולי הקאצ' פה היה לאפיין את הדמויות?
התנוחה המכונסת של השמנמנה (מחילה) כ"כ מאופינת היא ממש היא,
וגם הגב' בלה בלה הרגל שמונחת על הרצפה מונחת כמו שבאמת אנשים יושבים אבל אף פעם לא ראיתי את זה כ"כ אמיתי בציור ששם בד"כ מסדרים להם את הרגל ישר קדימה- שיהיה מסודר.
בקיצר אני התענגתי לי וגם צחקתי לי ביני וביני עם כמה בדיחות פרטיות בהחלט.
מרים יעל הבניברקית! עשית את זה!

• הוסף לסימניות
מתוך הגיגיי העייפים:
״מממ..הכל נראה נורא נחמד אבל למה זאתי מתכופפת בצורה מוזרה כל כך??....[אוולי נפל לה משהו מעבר למעקה ?אוליי?..] :/״
10D7A5CF-52F6-4C35-BB5E-91561A0DC7A4.jpeg

יום למחרת בערב: ״ אה.:eek::eek:״
4BFD806D-42FC-4CCA-A94B-B900DF145A32.jpeg

זה בסדר, אין צורך להגיד לי..
כבר הולכת לישון.
:eek::eek:
חמודות נורא הבני ברקיות שלך.
הצלוחעס :)

• הוסף לסימניות
חמודות נורא הבני ברקיות שלך.
אני בספק לגבי חלק מהם..
תודה רבה! הצחקתני
לדעתי תשארי ערה, זה מביא אותך למקומות מצחיקים

עריכה: אוקי, נט פרי!! זו כבר ממש התנכלות. אני יודעת של @ליבליב יש קשרים בחלונות הגבוהים, אבל שתדעו שאני (וגם החתול והתמהוני) ממש בהלם מהאפלייה שמתרחשת כאן! למה כשהיא מעלה הכל פתוח כשר וטוב? יש לכם משהו לומר, בואו תגידו כמו גדולים. למה להתקטנן מאחורי הקלעים?

עריכה #2 הכל בצחוק, כן. תרגיעו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה