כללי אם כבר מדברים על שאטר סטוק

• הוסף לסימניות
בס"ד
מה זה אומר 150 דולר לחודש? שבחודש אפשר להוריד כמה שרוצים?

אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Zeevi.Co;425412:
יש לך שם מספר אופציות לרכישה
http://www.shutterstock.com/subscribe.mhtml
הרכישה של מנוי לחודש וכד' היא להורדת 25 תמונות לכל יום

(איפה ראית 150?)

התבלבלתי, 250, תודה.
ז"א, אני משלמת לחודש 250 דולר, (249, ליתר דיוק) ויכולה להוריד כל יום 25 תמונות?
זה שווה לדעתך? ז"א יש שם מבחר גדול?

• הוסף לסימניות
יש שם מבחר בין הגדולים
השאלה היא האם יהיה לך שימוש בנל - 25 בכל יום למשך חודש
תלוי בכמות העבודה והצורך בתמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Zeevi.Co;425446:
יש שם מבחר בין הגדולים
השאלה היא האם יהיה לך שימוש בנל - 25 בכל יום למשך חודש
תלוי בכמות העבודה והצורך בתמונות

אני בהחלט צריכה מאגר תמונות, אך לא נראה לי שבכזו כמות. אבל זה הדיל הכי משתלם כי (אם חודש זה 30 יום) אז זה יוצא 750 תמונות ב250 דולר.
לעומת זה יש 60 תמונות, ב230 דולר.
או שיש עוד חבילות?

• הוסף לסימניות
כמובן שהראשון משתלם יותר
אבל שוב באם יש לך צורך בכמות זו

שימי לב שחבילת התמונות 60 - 230 נותנת להוריד תמונות ג'יפג בגודל קטן ומדיום בלבד
לעומת החבילה הראשונה שבה ניתן להוריד כל גודל כולל וקטור

• הוסף לסימניות
יש מבחר עצום של תמונות איכותיות וברמהה...ובאיזה נושא שרק תרצה!

• הוסף לסימניות
תשמעו, יש לי רעיון מצויין להוזלת מחיר רכישת התמונות, אבל אני עסוקה עם מסטרפונט עכשיו, אם תחכו יומיים אעלה את הרעיון שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה