אם כבר מדברים על תחפושות, חייבת רעיון מוצלח!

• הוסף לסימניות
יש לי תינוק בן 9 חודשים, וילדה בת שלוש וחצי.
יש איזשהו רעיון מוצלח לחפש את שניהם באותו תחום/נושא?
שיהיה מיוחד, מעניין ויפה.

ואם זה משהו שגם משתלב עם רעיון טוב למשלוח מנות - אדרבא!
עד עכשיו חיפשתי את הגדולה שלי בתחפושות מאד יפות, אבל קנויות.

הגיע הזמן להיות מקוריים קצת (האמת, פשוט עשיתם לי חשק..)

אשמח לשמוע רעיונות ולקבל השראות..
תודה!!

• הוסף לסימניות
הילדה רועת צאן
והילד לכבש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;715781:
הילדה רועת צאן
והילד לכבש

והמשלוחי מנות?? חלב כבשים!!!:D:):p

• הוסף לסימניות
1.הילדה תרנגולת, הילד אפרוח יוצא מהביצה ומשלוח מנות: חביתה.
2.הילדה יוסף מוקיר שבת, הילד דג עם יהלום משלוח מנות:געפילטע פיש
3. הילדה עוגת קצפת, הקטנצ'יק דובדבן משלוח מנות:עוגת קצפת עם דודבן.
4.הילדה דוד משה (כפרי מפושם) הקטנצ'יק:פרה (במו עיני חזיתי בביצוע כזה: ה"דוד משה" הוביל את פרתו החמודה בארגז צעצועים על גלגלים מלא בשחת) משלוח מנות. ממ... אולי סטייק? או בקבוק חלב.
עוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;715790:
1.הילדה תרנגולת, הילד אפרוח יוצא מהביצה ומשלוח מנות: חביתה.
2.הילדה יוסף מו.......
עוד?

חחחחחחחח...........
:D:):D:):D:):D:D:):)
קרעת אותי לגמרי משורה לשורה זלגו עיני דמעות............

חברה, מה זה פה? פורים?

• הוסף לסימניות
בשביל מה צריך לחפש תינוק בן 9 חודשים???????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;715800:
בשביל מה צריך לחפש תינוק בן 9 חודשים???????

לשמח את ההורים/ סבים/דודים/דודות/ שכנות וכו' - מה הם לא יהודים??;):p:D

• הוסף לסימניות
אם יש לך עוד ודאי שנשמח לשמוע..

(צריך רק להתחיל לחשוב איך מארגנים כאלה תחפושות..)

חביתה/גפילטע? לא לעניין, שנה שעברה שלחתי מששלוחי מנות מפוארים עם פוטיפורים מושקעים עבודת יד. מעלים בקודש ואין מורידים... ;) (הצילו, אין לי עוד מושג עם מה אני הולכת 'להפציץ' השנה, שנה שעברה היה מדי מוצלח..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;715811:
אם יש לך עוד ודאי שנשמח לשמוע..

(צריך רק להתחיל לחשוב איך מארגנים כאלה תחפושות..)

חביתה/גפילטע? לא לעניין, שנה שעברה שלחתי מששלוחי מנות מפוארים עם פוטיפורים מושקעים עבודת יד. מעלים בקודש ואין מורידים... ;) (הצילו, אין לי עוד מושג עם מה אני הולכת 'להפציץ' השנה, שנה שעברה היה מדי מוצלח..)

את יכולה לקנות תבנית סיליקון בצורת דג ולהכין עוגה/פשטידה/מוס או ככל אשר יעלה על דמיונך - בנוסף תכיני פטיפורים בתבניות בצורת דג, וכן עוגיות בצורת דג ע"י חותכן - וכך יש לך דגים אבל בלי הריח שלהם!!!:p
(אני פעם חיפשתי ילדיי לדייגים והמשלוחי מנות היו בסגנון הזה.)

• הוסף לסימניות
משלוח מנות של דגים מעושנים וכאלה- יקר אבל אין מי שיתנגד לקבל...
מטבל סלומון, חטיפי טונה....- מכירה מישהו שלא ישמח?
(דווקא אם בשנה שעברה מיצית את עניני העוגות, עדיף ללכת לגיזרה אחרת מאשר להתבוסס בזה שוב..)

• הוסף לסימניות
מצדיעה לכל אלו שמשקיעות במשלוחי מנות מפוארים עם פטיפורים וכל השאר.
מתי אתן מספיקות? פטיפורים הכנתי עד הלידה של הראשון ובזה זה נגמר.
משלוחי מנות כבר לא עושים לי כאב ראש כי שנה שעברה החלטתי וגם עמדתי בכך (אולי כי הייתי אחרי לידה) שהגיע הזמן להפסיק עם הטירוף ולשמוח בחג יחד עם הילדים ולא רק לעצב,לארוז,להתרוצץ ולחזור סחוטים פיזית ונפשית.
מה גם שבלי עין הרע מעגל החברים/שכנים/גננות/רבע'ס/משפחה רק הולך וגודל משנה לשנה והתקציב שכח לתאם עם החג (שלא לדבר על הסעודה במקרה שמארחים)
אני לא אומרת שצריך לעשות משהו רדוד או פשוט מדי אלא מכבד ובעיקר שמח לאלו שמקבלים וגם לארנק שמתחיל לפזול לכיוון החג הבא - פסח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;715789:
והמשלוחי מנות?? חלב כבשים!!!:D:):p
דווקא סגנון המשלוח יכול להיות כפרי (פרויקט שעשינו מלפני כמה שנים ,שימי לב לסלסלה שעשויה מחלה) אפשר להוסיף גם כמה מוצרי חלב לארוחת בוקר אם זה רלוונטי.

קבצים מצורפים

• P1010600.jpg
    2.5 MB · צפיות: 28
  • P1010596.jpg
    1.5 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;715852:
דווקא סגנון המשלוח יכול להיות כפרי (פרויקט שעשינו מלפני כמה שנים ,שימי לב לסלסלה שעשויה מחלה) אפשר להוסיף גם כמה מוצרי חלב לארוחת בוקר אם זה רלוונטי.
סגנון שמאוד מתאים לצוות חלבנים [אפשר כולל ההורים] כמובן ללא החלות או אולי דווקא כן?
תינוק אפשר לכבשה וכד'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;715852:

איזו השקעה!!! למי הבאתם כזה משלוח עשיר??לכל המי והמי? או שזה היה לשוויגער והשכנים וכו' קיבלו על אותו רעיון אבל למחצית לשליש ולרביע??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;715864:
איזו השקעה!!! למי הבאתם כזה משלוח עשיר??לכל המי והמי? או שזה היה לשוויגער והשכנים וכו' קיבלו על אותו רעיון אבל למחצית לשליש ולרביע??

משהן בסגנון

• הוסף לסימניות
הנה עוד:
הילדה שפן, הקטן גזר. משלוח מנות:עוגת גזר. (אין לי מתכון)
הילדה רופאה, הקטן סטטוסקופ משלוח מנות: גאזות במילוי קטשופ
הילדה צבעי הילד דלי צבע. משלוח מנות: מרשמלו צבעוני
הילדה קופיקו, הקטנצ'יק בננה משלוח מנות -בנניות, וג'לי בננה וכל כולו על טהרת הבננה. (מודה:ההשראה מאשכול השני)
הילדה ענן, הילד טיפות. משלוח מנות:בקבוק מי-עדן, ולשויגער:תמי4. (יש מבצע)
עוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;715852:
ואו...
איך עשית את הצורה של החלה?

• הוסף לסימניות
וואי....
שיהיו לי ילדים גם אני ישתגע עד כדי כך????:eek::confused::confused::confused:

הגזמתם רבויתי, זה שאתם גרפיקאיות או משהו בסגנון לא מחייב אתכן ככה לה-ג-ז-י-ם

מקוה שלא עיצבנתי אותכם יותר מדי...... אבל זה נשמע לי הזוי, סורי:eek:
(במיוחד ההצדעה למשקיעניות, לא שאכפת לי שתשקיעו אבל עד להצדיע.....)

• הוסף לסימניות
אני חייבת לדעת איך עשית את הסלסילה של החלות זה פשוט מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה