אם לא נסביר...

• הוסף לסימניות
העלתי את זה בפורום עיצוב גרפי, וחשבתי שאולי טעיתי???

לפני כמה שנים היתה פה תחרות שהשתתפתי בה, עד היום אני לא בטוח שקיבלו את העבודה שלי...
העניין הוא שעכשיו פתאום זה נראה לי רלוונטי לתקופה, אז בבקשה אני מעלה:

קבצים מצורפים

• user6813_pic19649_1358291594.jpg
    KB 79.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אהבתי.

גם משחק המילים מוצלח ומעניין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אופק רחב;1013582:

תודה רבה על כל המחמאות, לא חשבתי שזה כזה מוצלח...:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
באמת חזק, והתזמון מצוין!! (רק לפני שתפיצו את זה בהתלהבות, יש שגיאה פיצית למטה "נוהוגים")

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1013995:
באמת חזק, והתזמון מצוין!! (רק לפני שתפיצו את זה בהתלהבות, יש שגיאה פיצית למטה "נוהוגים")

תודה! לא מבין איך לא ראיתי!:(

• הוסף לסימניות
לדעתי, אם רוצים להפיץ צריך לפשט את המשפט למטה, הוא קצת מסורבל.
היית כותבת:
הזכות לדעת שכמעט כולנו נוהגים אחרת- נשללת ממך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1014015:
לדעתי, אם רוצים להפיץ צריך לפשט את המשפט למטה, הוא קצת מסורבל.
היית כותבת:
הזכות לדעת שכמעט כולנו נוהגים אחרת- נשללת ממך.

ככה זה כשהכותב הוא אחד שמתעסק עם וונטות...:D:D:D

טוב אני מסכים איתך, את מזכירה לי את אחותי, גם היא עורכת לשונית וגם היא, להערכתי, הייתה מסכימה איתך, מאידך לפעמים מאבדים קצת את הצליל של העברית המדוברת, אפילו שהיא לא תקנית ולכן עדיף להיות יותר "סחבק" כזה...

טוב אבל זה סתם פוסטר אף אחד לא הולך להפיץ אותו (למרות שאם הוא יעבוד אני ישמח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה