איך אתה יודע שזה משרד הבריאות, הם מתקשרים מחסוי.אגוט מועד,
מה עושים אם קיבלתי טלפון של מ. הבריאות על הודעה שאני צריך להיכנס לבידוד ולא עניתי
(זה היה ב8 בבוקר והייתי בתפילה)
האם זה מעודכן אצלם כשאני מחויב בידוד או לא?
ובקצרה: האם זה עוזר שלא עונים לטלפון הזה?
זה לא חסוי זה מספר 025080999איך אתה יודע שזה משרד הבריאות, הם מתקשרים מחסוי.
תמיד תוכל לטעון שלא היה לך מושג, אבל אם בגלל זה תדביק את ההורים שלך, רב שלך וכו' אולי אתה כן רוצה לדעת מזה לפני שאתה מדביק אותם.
אגוט מועד,
מה עושים אם קיבלתי טלפון של מ. הבריאות על הודעה שאני צריך להיכנס לבידוד ולא עניתי
אגוט מועד,
תוכלו לפרט מה הניסיון?מנסיון, זה לא עוזר, אם שוטר יתפוס אותך ורשום אצלו תקבל דו"ח.
איך אפשר לברר?בהחלט כן
ואם אתה מחויב בידוד אמיתי
תברר למה ותשאר בבית
בעלי קיבל דו"ח על אף שלא ענה לטלפון. ואמר לשוטר שלא ידע על כך.תוכלו לפרט מה הניסיון?
*5400איך אפשר לברר?
אי אפשר לחזור למספר הזה!
אצלי הם התקשרו מחסויההודעות שמגיעות מאיכונים לא מגיעות מחסוי.
אבל מאיפה הוא יודע ?בעלי קיבל דו"ח על אף שלא ענה לטלפון. ואמר לשוטר שלא ידע על כך.
אגוט מועד,
הוא כל היום בבית בכל מקרה.קצת אחריות.
מנסיון אני קיבלתי גם כזו הודעה התקשרתי ל*5400 אפילו שחיכיתי על הקו 50 דקות עד שענו לי....אגוט מועד,
כן יש להם הרבה טעויות אבל חייב לאמת איתם את זה.....גם אלי התקשרו ואמרו שהייתי ליד חולה מאומת
ביום ובשעה שברור לי שישנתי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים