שיתוף אם לא תשאף...

• הוסף לסימניות
היי
אני חדשה בפורום
שנה ראשונה בלימודי עיצוב מדיה
אשמח לחוות דעת מכל האלופים פה
(את כל הרקע יצרתי בפוטושופ, שרטוט עצמי)
שכבות טיפו חייל copy.jpg

• הוסף לסימניות
חוץ מוואו, אין לי מה לומר.

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה אהבתי מאד!
הייתי מנסה לשנות קצת דברים קטנים שצרמו לי, אבל יכול להיות עניין של טעם:
יש רווח קטן בין הקרן השמאלית העליונה לבין הרקע, אולי כדאי להגדיל אותה קצת.
בטיפוגרפיה הייתי מנסה להדגיש יותר את הגנרל - את רוצה שנשאף לשם אבל זה קצת נבלע לי.

• הוסף לסימניות
אוהבת!

• הוסף לסימניות
נעתקה נשמתי
פשוט ואוו של ביצוע
אלופה!

• הוסף לסימניות
חוץ מוואו, אין לי מה לומר.
מפעים, עלי והצליחי.
רק מי ששאף להיות רמטכ"ל... :)

יפה מאד.
תודה רבה!
עבודה מדהימה אהבתי מאד!
הייתי מנסה לשנות קצת דברים קטנים שצרמו לי, אבל יכול להיות עניין של טעם:
יש רווח קטן בין הקרן השמאלית העליונה לבין הרקע, אולי כדאי להגדיל אותה קצת.
בטיפוגרפיה הייתי מנסה להדגיש יותר את הגנרל - את רוצה שנשאף לשם אבל זה קצת נבלע לי.
תודה על הערות!
צודקת, נטפל בזה
יש רווח קטן בין הקרן השמאלית העליונה לבין הרקע, אולי כדאי להגדיל אותה קצת. - לא הבנתי..

וואו מהמםם!!!
באמת יפה! אהבתי(y)
נעתקה נשמתי
פשוט ואוו של ביצוע
אלופה!
תודה!!!
ממש נותן כח ומרץ לפעם הבאה

• הוסף לסימניות
שכבות טיפו חייל copy (2).jpg

יש שם חלל קטן שחור, הייתי ממלאה אותו גם כן בצהוב.
אם לא שהיצירה הזאת כל כך מושלמת, זה לא היה צורם לי כל כך ולא הייתי מעירה לך אפילו.

• הוסף לסימניות
אה הבנתי
האמת שלא הפריע לי.. כי שם נגמרת הקרן
אם זה יהיה מלא הקרן לא תהיה סמטרית לא?
אני אנסה..

• הוסף לסימניות
אה הבנתי
האמת שלא הפריע לי.. כי שם נגמרת הקרן
אם זה יהיה מלא הקרן לא תהיה סמטרית לא?
אני אנסה..
או פשוט להזיז קצת את השמש שהקטע הזה יהיה מוסתר.
אבל אם לא הפריע לך אז אל תשני.
נראה לי גם עניין של טעם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה