שאלת אורח אם מישהו נתקל בזה ויודע מה עושים?:

• הוסף לסימניות
נחסם לי החשבון של גוגל בהתחלה לא זכרתי סיסמה ואז הם שלחו לי למייל מחובר סיסמה זמנית.. ואחר כך נפתח לי חלון כלשהו: אני אשתף תמונה...
בקיצור אני הייתי צריכה לתת להם מספר טלפון כדי לקבל sms או שיחה קולית...
ניסיתי עשרות מספרים והוא כותב שאא עם המספר הזה או שנעשה בו שימוש כו...
אני חייבת לשחרר את זה כי אנלא יכולה להתחבר עכשיו גם למייק וגם לדרייב ועד כל מיני כלים עם החשבון וזה דחוף לי אז אם מישהו יודע מה עושים עם זה אשמח לדעת, זה דחוף לי,
צפה בקובץ המצורף 1912168

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-03-02 173214.png
    צילום מסך 2025-03-02 173214.png
    KB 56.1 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
נחסם לי החשבון של גוגל בהתחלה לא זכרתי סיסמה ואז הם שלחו לי למייל מחובר סיסמה זמנית.. ואחר כך נפתח לי חלון כלשהו: אני אשתף תמונה...
בקיצור אני הייתי צריכה לתת להם מספר טלפון כדי לקבל sms או שיחה קולית...
ניסיתי עשרות מספרים והוא כותב שאא עם המספר הזה או שנעשה בו שימוש כו...
אני חייבת לשחרר את זה כי אנלא יכולה להתחבר עכשיו גם למייק וגם לדרייב ועד כל מיני כלים עם החשבון וזה דחוף לי אז אם מישהו יודע מה עושים עם זה אשמח לדעת, זה דחוף לי,
צפה בקובץ המצורף 1912168
קרה לי בעבר, אני הצלחתי בסופו של דבר ע"י ששלחתי את הSMS למישהו בלונדון ועבר חלק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה