דרוש מידע אם צפיתי סרטים והצגות בלי רשות, למי ואיפה אני יכולה לשלם?

• הוסף לסימניות
חוץ מלאונטערן חבריא אליהם פניתי ושלחו לי פרטים,
אני צריכה פרטי קשר של יוצרי:

1. ברענטאלאנט (מלונדון, של אייראפע ברענט, דער לאנד ברענט, די צייט ברענט וכולי)
2. עפיק שפיל. מידע איך אפשר להחזיר להם כי הם עונים משהו לא ברור.
3. 6 DAY PRODUCTION. (ארי אבראמאוויטש ושחקנים של עפיק) סרטים - סקאנדאל, סלאוויטא וכולי
4. הסרט ''אנא אלך'' אין לי מושג מי יצר את זה
5. ציר חמד - REAGAL PRODUCTIONS (פוליאנה, מחלקיים של קרח, היידי בת ההרים וכולי)
6. הצגות ישנות לא יודעת בדיוק מי עשה ''דער שווארצער אוצר'' ''א פינסטערע נאכט אין ווארשע'' ''ים רויבער'' ועוד כמה.

תודה רבה מראש - אשמח מאוד לקבל את המידע
תזכו למצוות
שבוע טוב ומבורך
שנה טובה ומתוקה

• הוסף לסימניות
4. אנא אלך - לא חושבת שיש מה לשלם עליו
הוא לא מופץ יותר וישן מאד

5. ציר חמד/ריגל הפקות - בעבר שמעתי שהם אמרו לתרום לעמותה, לא יודעת אם זה עדכני, יכולה לנסות ליצור קשר דרך האתר https://he.regalproductions.org/ (לא רואה טלפון)

את השאר לא מכירה..

• הוסף לסימניות
4. אנא אלך - לא חושבת שיש מה לשלם עליו
הוא לא מופץ יותר וישן מאד

5. ציר חמד/ריגל הפקות - בעבר שמעתי שהם אמרו לתרום לעמותה, לא יודעת אם זה עדכני, יכולה לנסות ליצור קשר דרך האתר https://he.regalproductions.org/ (לא רואה טלפון)

את השאר לא מכירה..
הם לא ענו לי שלחתי להם למייל הזה regalshowש. gmail.com אין לי מושג אם הוא פעיל
אנסה באתר תודה רבה

לגבי השאר - יש משהו שיודע?

• הוסף לסימניות
2. עפיק שפיל. מידע איך אפשר להחזיר להם כי הם עונים משהו לא ברור.
באתר Products – Epic Shpiel productions (חסום בנטפרי כיוון שהוא מאפשר צפיה בסרטי הצגות) יש אפשרות לשכור כל סרט לצפיה של 3 ימים במחיר משתנה לפי העדכניות של הסרט.
הפתרון הקל ביותר זה לשכור את זכות הצפיה בכל הסרטים שצפית ולא להשתמש בו.

• הוסף לסימניות
1. ברענטאלאנט (מלונדון, של אייראפע ברענט, דער לאנד ברענט, די צייט ברענט וכולי)
כנ"ל באתר nigun music יש אפשרות לשכירה לפי ימים כשהשכירות המינימלית (3 ימים) היא בין 8 ל10 דולר לסרט
3. 6 DAY PRODUCTION. (ארי אבראמאוויטש ושחקנים של עפיק) סרטים - סקאנדאל, סלאוויטא וכולי
באותו אתר https://www.nigunmusic.com/artist/view/index/id/5073 אבל כאן זה כבר 25 דולר ל3 ימים
6. הצגות ישנות לא יודעת בדיוק מי עשה ''דער שווארצער אוצר'' ''א פינסטערע נאכט אין ווארשע'' ''ים רויבער'' ועוד כמה.
בחיפוש בניגון מיוזיק מצאתי אותם גם אגב גם epic קיים שם אבל במחיר יקר יותר מהאתר שלהם עצמם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לגמרי בטוחה שלא צריך לשלם למפרע על צפייה בסרטים שמסתובבים בדרייב כמו חתולים נטושים, ואין לאף יוצר זכות לבקש תשלום על צפייה פיראטית שכבר קרתה. זה פשוט לא הוגן ולא הלכתי

• הוסף לסימניות
אני לגמרי בטוחה שלא צריך לשלם למפרע על צפייה בסרטים שמסתובבים בדרייב כמו חתולים נטושים, ואין לאף יוצר זכות לבקש תשלום על צפייה פיראטית שכבר קרתה. זה פשוט לא הוגן ולא הלכתי
מאיפה הביטחון הזה?
זה דיון גדול בין הפוסקים בדורינו

• הוסף לסימניות
אתם יכולים להגיד שאתם לא מעונינים לשלם אבל מה זה קשור למישהו שכן מעונין להיות ישר ולשלם את הגזל שהוא גזל.
אולי בדיני אדם לא לכל השיטות אפשר לתבוע את זה אבל לצאת בדיני שמים וודאי ראוי לשלם גם במקרים כאלו.
בכל מקרה זה וודאי לא הוגן לצפות בסרט שידוע שהמפיק שלו משכיר בכסף מלא את זכות הצפיה בו, גם אם מישהו גנב אותו בכל דרך שהיא והעלה לדרייב.

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי לפותחת האשכול, אבל לאילו שעוקבות...
בנות שצפו בסרטים של טלי אברהמי- זה רץ במיילים
1759618927161.png

• הוסף לסימניות
יש דין שונה לסרטים שכבר רצים ברשת באלפי עותקים. ישנים וכד'. זו באמת שאלה לרב שמבין בדיני ממונות שמקובל עליכם.

• הוסף לסימניות
נושא לדיון
אולי א''כ צריך לשלם גם על כל המוזיקה ששמענו בלי לקנות את הדיסק
60 ש''ח לדיסק כפול השם יודע
?

• הוסף לסימניות
ישנם סרטים שמעולם לא נמכרה הבעלות עליהם אלא רק מוקרנים בצורה ציבורית ו/או משכירים זכות צפיה לזמן מוגבל בשונה מדיסק מוזיקה שנמכר בחנויות.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה