דרוש מידע אם צפיתי סרטים והצגות בלי רשות, למי ואיפה אני יכולה לשלם?

• הוסף לסימניות
חוץ מלאונטערן חבריא אליהם פניתי ושלחו לי פרטים,
אני צריכה פרטי קשר של יוצרי:

1. ברענטאלאנט (מלונדון, של אייראפע ברענט, דער לאנד ברענט, די צייט ברענט וכולי)
2. עפיק שפיל. מידע איך אפשר להחזיר להם כי הם עונים משהו לא ברור.
3. 6 DAY PRODUCTION. (ארי אבראמאוויטש ושחקנים של עפיק) סרטים - סקאנדאל, סלאוויטא וכולי
4. הסרט ''אנא אלך'' אין לי מושג מי יצר את זה
5. ציר חמד - REAGAL PRODUCTIONS (פוליאנה, מחלקיים של קרח, היידי בת ההרים וכולי)
6. הצגות ישנות לא יודעת בדיוק מי עשה ''דער שווארצער אוצר'' ''א פינסטערע נאכט אין ווארשע'' ''ים רויבער'' ועוד כמה.

תודה רבה מראש - אשמח מאוד לקבל את המידע
תזכו למצוות
שבוע טוב ומבורך
שנה טובה ומתוקה
יש לי מס' של משרד ציר חמד יעזור לך?

• הוסף לסימניות
שרשור מעניין בנושא

• הוסף לסימניות
1. לגבי טלי אברהמי - יש באתר שלה אפשרות לשלם על צפייה ללא תשלום. (מה שכבר עשיתי)

2. לגבי הדיון פה - דבר ראשון, הוא בכלל לא רלבנטי כי אף אחד לא שאל אם חייבים לשלם
אני מרצוני רוצה להיות נקייה מחשש גזל קיבלתי על עצמי בתפילת נעילה (-כתוב במחזור שלי שאם יש למשהו ספק (או חשש לא זוכרת את המילה המדויקת) שיקבל על עצמו מיד אחרי יום כיפור להחזיר את החוב או לפייס את האדם שגזל.)
לכן פרסמתי עזרה בקבלת מידע איך אפשר להחזיר להם.

(אגב @נועה163 - לפי מה שהבנתי שההיתר לצפות בסרטים שמסתובבים כרוכים בשתי תנאים: א. הבעלים התייאשו מהם, כלומר הם כבר לא מוכרים את הסרט \ דיסק \ הצגה וכדומה ב. זה באמת מסתובב ולא שחברה שקנתה את זה שלחה לי, לדוגמא. היום אם אני מחפשת אונטערן אי אפשר להוריד לא בדרייב ולא ביוטיוב.)

3. @פלניאאלמוני זה נקרא להחזיר להם אם קונים? ואים קונים לכאורה אין בעיה להשתמש לא?

• הוסף לסימניות
כעת ענו ב''ה מה שייעצתם לי, לתרום לציר חמד כמו שעולה כל השכרה באתר שלהם.
תודה לכל מי שעזר
שנה טובה ומתוקה

• הוסף לסימניות
@פלניאאלמוני זה נקרא להחזיר להם אם קונים? ואים קונים לכאורה אין בעיה להשתמש לא?
במקרה של קניה באמת לא אמור להיות בעיה.
אני מדבר על רכישה של זכות צפפיה חד פעמית של 3-5 ימים שאם ניצלתם אותה בעבר לא נראה לי שזה ממש ברמה של אין בעיה להשתמש (כמובן אם מגיעים בגישה של לשלם בשלימות).

• הוסף לסימניות
במקרה של קניה באמת לא אמור להיות בעיה.
אני מדבר על רכישה של זכות צפפיה חד פעמית של 3-5 ימים שאם ניצלתם אותה בעבר לא נראה לי שזה ממש ברמה של אין בעיה להשתמש (כמובן אם מגיעים בגישה של לשלם בשלימות).
תודה
אשמח לשלם להצגות כמו אונטערן ברנטללאנט ועפיק
לאונטערן - שלחתי מייל ללייבי ווידער והוא שלח קישור שם ניתן לשלם, הוא לא ענה לי כמה צריך לשלם.
1760618417522.png

זה הקישור:https://www.bevelpayment.com/pay/yidish-plays/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה