דרוש מידע אם קניתם דירה בנתניה בעסקת 7/93- פרוייקט של יובלים, על מנת למכור אותה כשתסתיים הבנייה וגיליתם שעקצו אתכם, כנסו👇🏻

מה שבוודאי הונאה מבחינתי זה השימוש בשם בית שמש שאצל החרדים הכוונה לרמת בית שמש
ולמכור בבית שמש הישנה
ולכתוב הרבה פחות ממחיר השוק כאשר באמת זה הרבה פחות מהמחיר ברמת בית שמש וזה בערך מחיר השוק בבית שמש הישנה.
כולם יודעים שזה בבית שמש ולא ברמת בית שמש.
(דרך אגב בית שמש יותר קרובה לירושלים והמרכז מרמת בית שמש, כלומר על הנייר בית שמש אמורה להיות יותר יקרה מרמב"ש כמו שמודיעין יותר יקרה ממודיעין עילית, אם כי זה לא מוכרח).
אין כ"כ מחיר שוק לדירות חדשות בבית שמש, כי חוץ מהבניינים החדשים של שער העיר אין עוד הרבה דירות חדשות שם.
בכל אופן לא נראה לי שזה הונאה.
האם זה משתלם או לא-זה עוד שאלה.

כולם יודעים שזה בבית שמש ולא ברמת בית שמש.
(דרך אגב בית שמש יותר קרובה לירושלים והמרכז מרמת בית שמש, כלומר על הנייר בית שמש אמורה להיות יותר יקרה מרמב"ש כמו שמודיעין יותר יקרה ממודיעין עילית, אם כי זה לא מוכרח).
אין כ"כ מחיר שוק לדירות חדשות בבית שמש, כי חוץ מהבניינים החדשים של שער העיר אין עוד הרבה דירות חדשות שם.
בכל אופן לא נראה לי שזה הונאה.
האם זה משתלם או לא-זה עוד שאלה.
כתבתי כמה פעמים שאיני מכיר את הפרטים
ההבטחות נראות לי הונאה אם אתה מכיר וטוען שלא אקבל את דבריך.

ולמכור בבית שמש הישנה
זה כולם עושים,
בדיוק היום ראיתי פרסומת של פרויקט בקרית יובל שכל הנוף שלו מכל הצדדים זה בניני רכבת מכוערים עם אוכלוסיה לא משהו והם קוראים לזה "עין כרם הקטנה" כי זה קצת קרוב

זה כולם עושים,
בדיוק היום ראיתי פרסומת של פרויקט בקרית יובל שכל הנוף שלו מכל הצדדים זה בניני רכבת מכוערים עם אוכלוסיה לא משהו והם קוראים לזה "עין כרם הקטנה" כי זה קצת קרוב
זו רמאות קטנה של שיווק.
אני מדבר על משהו אחר לגמרי, לכתוב שזה פחות ממחיר השוק בגלל שהמחירים ברמת בית שמש גבוהים יותר ולמכור דירות בבית שמש הותיקה שאלו המחירים שם זו הרמאות.
הדוגמא שהבאת יש לי משהו יותר טוב.
מישהו יודע מהיכן הגיע השם תל ציון?
זה היה מוכר קודם כהתנחלות בשם כוכב יעקב שסמוכה לתל ציון.
אחד העיתונאים המוכשרים שנקרא גם היסטוריון פוליטי עבד במקביל במשרד פרסום.
והוא הציע את השם תל ציון לתת לזה קשר לירושלים, בכל הפרסומים הראשונים היו מוטיבים של חומת העיר העתיקה ומגדל דוד.
והם אפילו דרשו מאגד שהאוטובוס לשם יהיה עם 2 ספרות כמו אוטובוס עירוני ולא 3 ספרות...
בסוף הגיעו לפשרה שהמספר היה 043 שיקרא קו 43 אבל יהיו 3 ספרות בשביל הסדר באגד...

זו רמאות קטנה של שיווק.
אני מדבר על משהו אחר לגמרי, לכתוב שזה פחות ממחיר השוק בגלל שהמחירים ברמת בית שמש גבוהים יותר ולמכור דירות בבית שמש הותיקה שאלו המחירים שם זו הרמאות.
הנה שני דירות 4 חדרים בשערי העיר בית שמש (הוותיקה) מגדלים חדשים, ב 2.65 ו 2.75 מיליון.
לא מכיר את הפרויקט המדובר כך שאיני יודע האם זה אותו מוצר. אבל לדוגמא בשערי העיר אין בריכה וכאן יש, אבל אולי יש הבדלים אחרים.

כמו כן ייתכן ואלו המחירים היום כי דירה חדשה בבית שמש במגדל ליד ביג זה מוצר נדיר, אבל בעתיד תהיה הצפה של משקיעים והמחירים יירדו.

• תודה
Reactions: szn
הנה שני דירות 4 חדרים בשערי העיר בית שמש (הוותיקה) מגדלים חדשים, ב 2.65 ו 2.75 מיליון.
לא מכיר את הפרויקט המדובר כך שאיני יודע האם זה אותו מוצר. אבל לדוגמא בשערי העיר אין בריכה וכאן יש, אבל אולי יש הבדלים אחרים.
במחילה ההבדל מאוד מאוד פשוט, כמו שהסבירו כאן באשכול בנוגע לעיר ימים הצעירה שהיא בתוך שכונת פשע,
ולעומת זאת מעבר לכביש בעיר ימים האמיתית המחירים גבוהים באמת כי מדובר בשכונת יוקרה.
הפרויקט המדובר הוא בתוך שכונה עממית ישנה ויהיה חלק ממנה, ובנוסף דיירי התמורה מהפינוי בינוי יגורו בפרויקט החדש, ולא משהו בפני עצמו כמו שנראה ממה שכתבת על שערי העיר - בלי להכיר רק לפי מה שאתה כתבת.

במחילה ההבדל מאוד מאוד פשוט, כמו שהסבירו כאן באשכול בנוגע לעיר ימים הצעירה שהיא בתוך שכונת פשע,
ולעומת זאת מעבר לכביש בעיר ימים האמיתית המחירים גבוהים באמת כי מדובר בשכונת יוקרה.
הפרויקט המדובר הוא בתוך שכונה עממית ישנה ויהיה חלק ממנה, ובנוסף דיירי התמורה מהפינוי בינוי יגורו בפרויקט החדש, ולא משהו בפני עצמו כמו שנראה ממה שכתבת על שערי העיר - בלי להכיר רק לפי מה שאתה כתבת.
שערי העיר זו לא שכונה יוקרתית. אכן יש לה מעלה שהיא צמודה לביג ולרכבת, אבל זה ס"ה 5 מגדלים בתוך איזור תעשיה ומסחר. דיירי התמורה של הפינוי בינוי בפרויקט החדש כנראה מדובר במשפחות בודדות ממש.

שערי העיר זו לא שכונה יוקרתית. אכן יש לה מעלה שהיא צמודה לביג ולרכבת, אבל זה ס"ה 5 מגדלים בתוך איזור תעשיה ומסחר. דיירי התמורה של הפינוי בינוי בפרויקט החדש כנראה מדובר במשפחות בודדות ממש.
נראה לי ששער העיר כן שווק בתור שכונת יוקרה. כך גם דונה שבבניה בסמוך.

לא צריך שזו תהיה שכונה יוקרתית מספיק שזה לא בתוך שכונה עממית בשביל לקחת מחיר טוב.

נראה לי ששער העיר כן שווק בתור שכונת יוקרה. כך גם דונה שבבניה בסמוך.
לא צריך שזו תהיה שכונה יוקרתית מספיק שזה לא בתוך שכונה עממית בשביל לקחת מחיר טוב.
גם את זה משווקים כשכונה יוקרה (יש בריכה וכו'), וגם זה שכונה נפרדת כמו כל פרויקט חדש של פינוי בינוי (לא אומר שזה כמו עיר ימים, אבל גם שערי העיר זה לא כמו עיר ימים).
באופן כללי צריך לדעת שהמחיר שהקבלן מוכר לך כנראה זה המחיר "האמיתי", כלומר אם באמת אפשר למכור ב2.7 כמו בשערי העיר, למה הקבלן לא עושה את זה בעצמו או מארגן קבוצות של תושבי חו"ל? כנראה אין מספיק ביקוש כדי למכור ככה מאות דירות.
מי שקונה דירה על דעת שבעתיד הנתונים יהיו אחרים זה ספקולציה, כי ייתכן וכל הזמן יבנו עוד דירות.

גם את זה משווקים כשכונה יוקרה (יש בריכה וכו'), וגם זה שכונה נפרדת כמו כל פרויקט חדש של פינוי בינוי (לא אומר שזה כמו עיר ימים, אבל גם שערי העיר זה לא כמו עיר ימים).
באופן כללי צריך לדעת שהמחיר שהקבלן מוכר לך כנראה זה המחיר "האמיתי", כלומר אם באמת אפשר למכור ב2.7 כמו בשערי העיר, למה הקבלן לא עושה את זה בעצמו או מארגן קבוצות של תושבי חו"ל? כנראה אין מספיק ביקוש כדי למכור ככה מאות דירות.
מי שקונה דירה על דעת שבעתיד הנתונים יהיו אחרים זה ספקולציה, כי ייתכן וכל הזמן יבנו עוד דירות.
אני לא מבין הקבלן מוכר ב 2.7 והשיווק הוא על פחות מ 2 מיליון???
אם כך אני חוזר בי מכל מה שכתבתי זו באמת יכולה להיות עסקה טובה.

לא הקבלן. בשערי העיר ביד 2 עולה בערך 2.7 (צריך לבדוק כמה מ"ר הדירה כאן).
נו אתה רואה בעצמך את ההבדל אם בשער העיר מוכרים בהרבה יותר מהפרויקט הזה
זה אומר הכל.
אגב כתבת שאתה לא יודע למה לא התחילו להרוס.
אולי החילופין בראשות העיר שינו משהו, וגרינברג מונע את הקידום?
אז הקבלן הלך למכור לחרדים שילחצו עליו...

נו אתה רואה בעצמך את ההבדל אם בשער העיר מוכרים בהרבה יותר מהפרויקט הזה
זה אומר הכל.
אגב כתבת שאתה לא יודע למה לא התחילו להרוס.
אז הקבלן הלך למכור לחרדים שילחצו עליו...
אין לי מושג. יכול להיות שיש הבדל במ"ר או הבדל אחר, ויכול להיות שפשוט הקבלן שם לחוץ כי יש לו הרבה דירות.
גרינברג תומך בפינוי בינוי בעיר הוותיקה.
לא מסתבר שחרדים יגורו שם, גם כי יש מגדל ובלעדיו ייתכן וזה לא כלכלי, וגם כי אין שם תשתית חרדית.
בכל אופן נראה לי כדאי לפתוח אשכול חדש לגבי הפרויקט בבית שמש.

להבנתי יש שם היתר הריסה חתום ואין לגרינברג איך לעכב זאת (היתר בניה זה משהו אחר, אבל אין לגרינברג סיבה לעכב גם את זה).

1. הם כתבו במייל השיווק: דירות 4 חדרים בטווח מחירים של כ־2 מיליון ש"ח ואפילו פחות.
2. אם מדובר במשהו שאפשר להאמין שיעלה ומתווך מקצועי משכנע חרדי תמים ש 100% זה יעלה זו חצי הונאה.
אבל אם מדובר במשהו שאין שום קשר בין הצפי לעליה שהמשווק מספר שתהיה לבין המציאות, זו הונאה.
ובוודאי אם המחיר שהוא מוכר יותר יקר ממחיר השוק.
אני לא מכיר את הפרטים כפי שכתבתי.
ולמכור בבית שמש הישנה
ולכתוב הרבה פחות ממחיר השוק כאשר באמת זה הרבה פחות מהמחיר ברמת בית שמש וזה בערך מחיר השוק בבית שמש הישנה.
בא נדבר ברצינות: מדוע אתה בטוח שלא יעלה? הרי תסכים איתי שעשרים אלף למטר זה ממש קצת ביחס למיקום

בא נדבר ברצינות: מדוע אתה בטוח שלא יעלה? הרי תסכים איתי שעשרים אלף למטר זה ממש קצת ביחס למיקום
אחרי קריאת האשכול כאן קשה לי להאמין שהמחיר 2M לדירת 4 - אם כן, ברצוני לשמוע פרטים זה נשמע טוב ולא סביר

אחרי קריאת האשכול כאן קשה לי להאמין שהמחיר 2M לדירת 4 - אם כן, ברצוני לשמוע פרטים זה נשמע טוב ולא סביר
קח בחשבון שכבר יותר משנה מנסים למכור את הדירות במחיר הזה. אולי רק אתה עלית על משהו פה, מי יודע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה