אחרי שהעיריה נותנת הנחהאיך אני מקבלת את ההחזר?
תודה
יתרת הזכות נשארת שלך.גם בעיריית בית שמש, בעבר נשאר לי יתרת זכות בסוף השנה כי קיבלתי הנחה באמצע השנה והייתי צריך לבקש שיחזירו לי את הסכום, ולא מקזזים את זה בשנה שאחרי, כלומר עד סוף השנה קיזזו לי מהתשלומים לפי יתרת הזכות, אבל בשנה שאחרי שילמתי 100% למרות שנשאר לי יתר זכות.
זה עוול מטורף כי בן אדם שלא שם לב ליתרה הזאת פשוט יפסיד את כל הכסף!!
במשך אותה שנה כל פעם שקיבלתי שובר הסכום קוזז עם יתרת הזכות שהיה לי, ובסוף השנה נשאר לי זכות של 700 ש"ח, ובשובר שקיבלתי בשנה שאחרי הייתי צריך לשלם 100% ולא קיזזו לי כלום מהיתרה.יתרת הזכות נשארת שלך.
העניין הוא שבשנה אח"כ כבר יש חיוב חדש על השנה החדשה, אז הזכות הופכת לחובה, ומשלמת את הארנונה השנתית.
ברגע שתגישי בקשה להנחה לשנה החדשה - הזכות תחזור אליך.
קיבלת את הכסף אוטומטית או שהיה צריך לבקש?אני קיבלתי הנחה לאחר תשלום והחזירו לי 2000 שקל לחשבון-אני חושבת חודשיים אחרי הבקשה
מעיריית בית שמש
מילאתי טופס ולקח בערך חודשיים עד שהחזירוקיבלת את הכסף אוטומטית או שהיה צריך לבקש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים