כללי אם תוכלו לזוז קצת ולפנות מקום לעוד מעמדת.

• הוסף לסימניות
המשכורת מהקב"ה. לא מתחלקת עם עוד אחד בגללי.

העליתי בעבר, אני מנסה שוב:
אני מעוניינת להתמקצע בעימוד. (אינדיזיין, אילוסטרייטור)
מחוסר ידע, כלים, 'בוס' וכד' אני מתקשה לעשות את זה לבד.
אם יש מי שמעוניינת 'להתחבר' אלי כדי לעבוד יחד על פרוייקטים (יש לי כרגע שתי לקוחות פרטיים שמחכים עם עבודה)
או אם יש מקום עבודה שמעוניין להעסיק אותי מס' חודשים תמורת ידע מקצועי, אשמח מאד.

• הוסף לסימניות
אם היית כותבת: אני מסכימה לזוז ולפנות מקום לעוד מעמדת, זה היה נשמע טוב בהרבה יותר, אבל לא משנה את המסר:)..

• הוסף לסימניות
לא אהבתי את הכותרת...
נשמע כאילו מישהו גוזל ממך את המקום.

אני לקראת לידה ולא אוכל לעזור, אבל בטוחה שתוכלי למצוא את הדרך ללמוד ולהתמקצע.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשרות מוצלחת נוספת מנסיוני - לקחת כמה שיעורים פרטיים כדי ללמוד שיטות עבודה ומה שחסר כדי להתמקצע, תוך כדי עבודה על פרוייקט ספציפי.

• הוסף לסימניות
אני נותן שירות דומה שאולי יהיה לכם לתועלת:
מקבל קובץ מעומד לדוגמה.
נותן חוו"ד. מה לדעתי יש לשנות או לתקן. וכיצד.
מצד העיצוב וגם מהצד הטכני.

ואחר כך מספק ליווי בתהליך העבודה בהמשך. דרך המייל.

מחיר:
250 שח לחוו"ד כללית.
30 שח לכל שאלה ספציפית נוספת בהמשך בעת ליווי העבודה

מ"מ זה כמובן גם עניין של טעם. לא בהכרח שתסכימו לכל מה שאני אומר. אבל בכל זאת כמדומני שיהיה בזה תועלת למתחילים בעימוד.

זה גם לא הדרכה כללית בעימוד. רק נגיעות בדברים ספציפיים. רווחים פונטים וכו' אבל לא הדרכה על עצם התוכנה עצמה. שזה דורש לימוד מסודר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה