בקשה אם תוכלו לעזור לי ולענות על הסקר :)

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לכולם,

אם יש לכם עסק מכל סוג שהוא,
אשמח מאוד אם תעזרו לי ותענו על השאלון. (וגם תקפיצו את השרשור)
בין כל מי שיענה (וירצה) יהיה הגרלה על על שעת ייעוץ לתכנון אזור עבודה בבית. (איך לשדרג מה שקיים/למצוא מקום טוב בבית למקם את הפינת עבודה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הסקר מניח הנחה שבעל עסק יפנה לאדרכליות וממילא רוצים לדעת איזה דבר חשוב אצל האדריכליות שיפנו אליהם, מה ימנע מלפנות אליהם, מה הדבר הכי חשוב ואיזה שיקול.... אבל נראה לי שהרבה בעלי עסקים, גם אם יפתחו איזה שהוא חנות - קליניקה משרד וכדו', אם הם לא ממש גדולים או מרווחים הרבה, הם ינסו להתמודד לבד, ובד"כ הם יצליחו ולא יקחו אדריכלית.... וממילא הרבה פרמטרים ששואלים אצל הרבה מבעלי העסקים לא שייך...
בכל מקרה בהצלחה...
ואולי לכן גם ניקים אחרים כתובו:

[
לא מתאימה בנתונים לענות לסקר...

לא מתאימה
אבל- בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
הסקר מניח הנחה שבעל עסק יפנה לאדרכליות וממילא רוצים לדעת איזה דבר חשוב אצל האדריכליות שיפנו אליהם, מה ימנע מלפנות אליהם, מה הדבר הכי חשוב ואיזה שיקול.... אבל נראה לי שהרבה בעלי עסקים, גם אם יפתחו איזה שהוא חנות - קליניקה משרד וכדו', אם הם לא ממש גדולים או מרווחים הרבה, הם ינסו להתמודד לבד, ובד"כ הם יצליחו ולא יקחו אדריכלית.... וממילא הרבה פרמטרים ששואלים אצל הרבה מבעלי העסקים לא שייך...
בכל מקרה בהצלחה...
ואולי לכן גם ניקים אחרים כתובו:

[

אהה,
הסיבה שכתבתי שאלה האם פנית או תפנה/י לאדריכלית? זה כדי לדעת אם בכלל פנו פעם/ או רואים צורך לפנות.
ומאחר שאני מודעת לזה שהרבה לא רואים צורך לפנות, הדגשתי אח"כ שגם אם לא רואים צורך לפנות, אשמח שיענו על השאלה :)

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שענה,
מקפיצה שוב :)
ואשמח שתשלחו את זה לבעלי עסקים שאתם מכירים.

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שענה, אשמח לעוד תשובות :)
אז אם יש לכם איזה שהוא עסק, אשמח שתכנסו ותענו.

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שענה
אשמח שיענו עוד, ותפיצו את הסקר לעוד בעלי עסקים שאתם מכירים :)
אני אעשה בע"ה היום בערב את ההגרלה על השעת ייעוץ :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה