דרוש מידע אמא, על איזה עגלה את ממליצה?

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לקנות עגלה במחיר סביר
אך יש לי כמה דברים שמאוד חשוב לי שיהיה בה
1. גלגלים נוחים וזורמים עם התנועה ולא שניתקעים וכו'
2. עדיפות שיעלה טוב במדרגות (במשך השבוע יש מעלית אבל בשביל שבת..)
3.קלה לקיפול
4. לא כבדה
אין לנו רכב. כך שאני מתניידת הרבה באוטובסים ולכן אני צריכה שהיא תיהיה נוחה וקומפקטית
אם יש עוד דברים חשובים שצריך לדעת לפני שקונים עגלה אשמח שתכתבו לי
וכן אשמח להמלצה לחברה או עגלה ממולצת וכן חנות זולה
ושאלה אחרונה : מה אתם אומרים שווה לקנות עגלת אמבטיה או לא?
חלק אומרים לי בזבוז כסף וחלק אומרים לי ברור...
נישמע לי הזוי להשכיב קטן בן חודש בטילון
בקיצור אשמח לחוות דעתכם
תודה מראש:)

• הוסף לסימניות
לפי הדרישות בול ליויו אבל יכולה לומר לך שאחרי שלושה ילדים הלכה לי היויו וקניתי לבינתיים עגלה בפחות מחצי מחיר - הסילבר קרוס יש לי אותה שנה והיא עונה על כל הדרישות מושלממת!

• הוסף לסימניות
מה זה מחיר סביר?
400? 4000?
תגדירי.
אני חושבת שאמבטיה היא חשובה, למרות שלא משתמשים בה בקושי
לתינוק שנולד בחורף היא ממש קריטית ושימושית
מי שנולד בסיוון למשל, שימושי פחות
תלוי גם בגודל של האמבטיה, יש כאלה ממש קטנות, שגם אם תרצי לא יתאימו לגיל שמעבר לניו בורן
את יכולה לקנות שק שינה, נותן חצי מענה, גם טוב...
בכל מקרה יש עשרות אשכולות על הנושא, יותר יעיל יהיה אם תחפרי בהם
הצלחה!

• הוסף לסימניות
בייבי ג'וגר מעולה ועונה לכל הדרישות
אין לנו רכב. כך שאני מתניידת הרבה באוטובסים ולכן אני צריכה שהיא תיהיה נוחה וקומפקטית
זה קריטי וחשוב להשים לב לזה, אפשר לקנות עגלה לפי הרבה פרמטרים אחרים אחרים ואחר כך פשוט לסבול!

• הוסף לסימניות
לי יש עגלת סילבר קרוס.
השתמשתי באמבטיה עד גיל 4 חודשים ונהניתי מאוד.
ובטיולון שלה השתמשתי עד גיל 10 חודשים.
אח"כ קניתי טיולון של ספורט ליין.
נהניתי מאוד מהסילבר קרוס מחיר יחסית זול, לא מאוד כבדה קיפול לא מדי קל אבל בסדר. באמבטיה יותר מסובך ובטיולון יותר פשוט....
אני גם נסעתי כל שבת 4 חודשים והיה בסדר גמור.
עכשיו אחרי שיש לי את הספורט ליין אני לא מצליחה להבין איך זזתי עם הסילבר קרוס.
אבל מצד שני אני לא מסוגלת לראות תינוק פצפון בטיולון.

• הוסף לסימניות
לדעתי היויו נוסעת לא משהו.
אם את נוסעת הרבה באוטובוסים נראה לי שככל שהגלגלים יותר גדולים יותר קל להעלות ולרדת. יש עגלות מאד יפות ויוקרתיות שממש דפוקות בקטע הזה. אולי תנסי לשאול מחברה עגלה ליום יומיים ותראי איך מרגיש לך.
ובקשר לחנות תשקלי לחפש ביד 2 אפשר למצוא שם דברים מעולים במצב חדש ובחצי מחיר. רק ס"ד.
הרבה נחת

• הוסף לסימניות
לדעתי הכרחי להניח תינוק באמבטיה מאסיבית ומוגנת לפחות עד גיל 4 חודשים, התינוק הרבה יותר נינוח כשהוא על הבטן.
וכמו שלאף אחת מאיתנו לא נוח לנסוע נסיעה ארוכה ברכב שמרגישים איתו כל נידנוד וקפיצה בכביש, מעדיפים לנסוע ברכב שהנסיעה כמו חמאה, לכן יויו ודומיה לשלב זה נראה לי מוגזם...
לחשוב קודם על נוחות התינוק אח"כ של האמא.

• הוסף לסימניות
אצלי האמבטיה משמשת לשינה בחודשים הראשונים גם בבית.
יש לנו מיטת תינוק אבל באמבטיה הם ישנים יותר טוב , מרגישים עטוף.
זה יכול לשמש אפילו עד חצי שנה.
לי היה גם טיולון פשוט בנפרד שאיתו הייתי עולה לאוטובוס.

• הוסף לסימניות
זה יכול לשמש אפילו עד חצי שנה.
בהחלט נוח מאוד. גם אני עושה כך.
מסיעה ממקום למקום בבית בקלות.

• הוסף לסימניות
בהחלט נוח מאוד. גם אני עושה כך.
נדמה לי שלתת לתינוק לישון בעגלה זה נוגד את הנחיות הבטיחות
(ההנחיות למניעת מוות בעריסה ח"ו)

• הוסף לסימניות
מאד ממליצה על העגלה של ספורט ליין. בחנות מקצועית מאד שקניתי בה, הגדירה אותה בעלת החנות כ"עגלה ללא חסרונות". המחיר שלה ממש הגיוני, היא יפה וקלה, נוסעת חלק ולא מגושמת בכלל. מומלץ

• הוסף לסימניות
לי יש סייבקס מיוס2 היא מעולה נוסעת טוב ומתקפלת ממש בקלות היא מאוד צרה 3 ס"מ פחות מבוגבו בי
וגם קלה מאוד
אבל המחיר...
הטיולון הרבה יותר צר מהבוגבו

• הוסף לסימניות
בוגבו בי חמש !!
אני יחסית קטנה וכל עגלות הענקיות ... אז זוהי העגלה שנראת ביחס אלי גם הכי פורפורציונלית
ניסיתי אפילו את הבוגבו קמיליון זוועה ..
אינגליזינה - ענקית לא נוחה ..
יש עגלות גם קטנות כמו סיבקס אבל הגלגלים לא מסתובבים בקיצור
חבל על הכסף ..
יש לי 5 חברות שלא קנו את הבי חמש כי יש עגלות 500-1000 שקל פחות ואר כך קנו טילון סה"כ יצא יותר יקר
ועד היום הם אומרות חבל על זה שלא הקשיבו לי ...
אני עם הבוגבו בי חמש נוחה .. הריפוד נשלף בקלות ..מתפרקת לגורמים ...
אני מנקה אותה אפילו עם מגבוני ניקיון הכל נעלם ...
נוחה גם האמבטיה הילד הראשון היה שם עד 6 חודשים השני עכשיו העברתי אותו 4 וחצי חוד' הוא יותר שמנמן
אז היה צריך כבר מקום ...
אם את רוצה להשקיע פעם אחת זה ההעגלה !
יש לי חברות שקנו עגלות נוחות עם אמבטיה ואז הטיולון זוועה ...
אני לא אוהבת אמבטיה כי קשה ליסוע עם זה באוטובוסים אני מעדיפה עגלת טיולון שמתקפלת ביד אחת וחסל
ולגבי האמבטיה תינוק צריך לישון טוב עטוף אני לא מבינה את אילו שמגיל חודש הילד בטיולון זה עוול לילד
לא יש טוב וקשור מסכן.. תינוק קשור ?! ולגבי אוטובוסים היא כל כך קומפקטית שהי נוחה ממש אפילו יש לי את הסלקל והמתאמים שמתחברים וזה בכלל תענוג !
אז אני ביקשתי מימישהו שנוסע לאילת להביא לי במחיר יחסית זול ואני כבר איתה 3 שנים מרוצה וכמו חדשה כמובן צריך לתחזק אותה ולא להזניח ( שמש. לכלוך . וכו..)
לגבי חנות זולה יש את חסדי שמואל הבנתי שהם זולים צריך ללכת ולבדוק משום מה הם לא נותנים מחירים בטלפון
אחותי קנתה שם עם כל השידרוגים ויצא לה זול ..

מקווה שעזרתי :)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה