מידע שימושי אמא, על מה את מוותרת? אשכול הטיפים לאמהות עמוסות!

תתפלאי, יש לי סינרים במיוחד לשבת-בהירים מכובדים, אבל שבת מנשנשים הרבה וזה ידרוש ממני כל פעם לפני האוכל לוודא שהם שמו סינר, ויש לי כמה בגיל שהם לא מצליחים לסגור לעצמם את הסינר. ואח"כ הסינר מונח או במקום או שלא.. בקיצור חלוק זה הרבה פחות התעסקות.
באמת להעביר את הסינר ממקום למקום זה סתם חופר במיוחד בשבת שזה כל רגע .. וכל אחד בזמן שלו.
עניין אותי לדעת אם יש כאן כאלו שלא שמות סינר אחרי גיל שנתיים ..

עניין אותי לדעת אם יש כאן כאלו שלא שמות סינר אחרי גיל שנתיים ..
בגיל 4 וחצי ומעלה אני לא שמה. (מניחה שלא לכל הילדים שה מתאים)
שוב, כמו שאמרתי, זה לא דוקא הכביסה כמו הראש שקט מבחינת לכלכוך.
טוב, את העצה כתבת בשביל לחסוך בכביסות ואת זה לא הבנתי, אניוואי אם זה עוזר לך זה מצוין :)

(בגדול יש לי (לילדים) שתי בגדי שבת, מכבסת רגיל כל שבוע ובסוף העונה מעבירה כמו חדש לאנשים אחרים שיהנו מזה)

בגיל 4 וחצי ומעלה אני לא שמה. (מניחה שלא לכל הילדים שה מתאים)
אז אצלי -גיל 4- ניסיתי לחפש לזה פתרון דחוף כי ראיתי שהוא לא מצליח להסתדר בלי סינר, ופשוט קניתי לו מראה קטנה עם מעמד, וכל ארוחה שאוכל בבית שכוללת רוטב או דברים מלכלכים היא עומדת מולו והוא שם לב לאכול בזהירות.

אגב, עוד משהו שחסך לי בלגן, את הפאזלים של הילדים אני מאחסנת כל פאזל בתוך שקית עם רוכסן (לא יודעת איך לתאר אותה...) ויחד עם חלקי הפאזל יש גם תמונה של הפאזל (הציור הגדול שיש על הקופסא)
וכל השקיות מאוחסנות בתוך קופסא אחת גדולה.
יש 2 קופסאות (לפי רמות)
ועל הקופסאות מבחוץ יש תמונות קטנות של הפאזלים שיש בתוך.
מאוד נוח!
בהתחלה עשיתי את זה מתוך אידיאל של מקום אבל זה מהר מאוד התגלה כחוסך בבאלאגן.
מקוה שהתיאור מובן, מי שמענין אותה תמונה אני יכולה לצלם.

אגב, עוד משהו שחסך לי בלגן, את הפאזלים של הילדים אני מאחסנת כל פאזל בתוך שקית עם רוכסן (לא יודעת איך לתאר אותה...) ויחד עם חלקי הפאזל יש גם תמונה של הפאזל (הציור הגדול שיש על הקופסא)
וכל השקיות מאוחסנות בתוך קופסא אחת גדולה.
יש 2 קופסאות (לפי רמות)
ועל הקופסאות מבחוץ יש תמונות קטנות של הפאזלים שיש בתוך.
מאוד נוח!
בהתחלה עשיתי את זה מתוך אידיאל של מקום אבל זה מהר מאוד התגלה כחוסך בבאלאגן.
מקוה שהתיאור מובן, מי שמענין אותה תמונה אני יכולה לצלם.
איפה קונים שקיות עם רוכסן?
נשמח לתמונה

וואי אני מציפה פה בהודעות, אחרונה בלי נדר :sne:

מעניין אותי אם יש כאן עוד אימהות כמוני.

אני מרגישה שאני מחפשת דרכים לחסוך בעבודה ובאמאץ לא כי חסר לי זמן (כמובן שגם זמן אין לי בשפע) אלא כי:
פשוט לא - באלי - לי - לעשות - כל - היום - דברים - בבית - !!!!!
יש מזדהות?
כאילו אם יהיה לי בוקר חופשי אני ללא ספק אצא לטיל בו מאשר אשב למין או לנקות חלון שלא נגעו בו כמה חודשים.......
כלומר גם אם יש לי זמן וכוח, לא בא לי! ואני לא מוגדרת כעצלנית במיוחד....
פליז תזדהו איתי :rolleyes:

איפה קונים שקיות עם רוכסן?
היום יש בהרבה מקומות, חנויות סטוקים, חד פעמי, סופרפארם
אני גם עושה ככה עם הפאזלים ומשתמשת בשקיות שמגיעות משיין וכד'

אני מרגישה שאני מחפשת דרכים לחסוך בעבודה ובאמאץ לא כי חסר לי זמן (כמובן שגם זמן אין לי בשפע) אלא כי:
יש מזדהות?
כאילו אם יהיה לי בוקר חופשי אני ללא ספק אצא לטיל בו מאשר אשב למין או לנקות חלון שלא נגעו בו כמה חודשים.......
בטח מזדהות!
תמשיכי לכתוב ואל תפסיקי.

(אני כן מגדירה את עצמי כעצלנית רשמית:rolleyes: אני משהו נדיר)

קונים שקיות פסגור בסופר/ איקאה....
1738006588012.png

יש מזדהות?
מזדהה מאד
ולא מרגישה צורך להתנצל :)
לא חושבת שחייבים לאהוב עבודות בית או לראות בהן אידיליה

המטרה של הקבוצה היא להישאר עצלניות...
מקבוצת תמיכה לעצלניות הייתי מצפה שמצד אחד תהיה מחבקת ותומכת שלא תהיה שם בושה להודות בחוסר מעש ואף אחת לא תזדעזע משום דבר.
מצד שני שיהיה שם טיפים לעצלניות באמת או משהו. שכן תהיה שם אווירה של התקדמות בצעדי צב זקן כזה או משהו.

אל דאגה, עצלנית אני אשאר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה