מידע שימושי אמא, על מה את מוותרת? אשכול הטיפים לאמהות עמוסות!

משתפת במשהו שהתחלתי ליישם עם הילדים שלי ( משתפת את הילדים בגלאי 6 עד 11 ) ובינתיים הולך מאד מאד יפה
הילדים מחכים כל אחד לתורו, והבית מאורגן כל ערב בזריזות
כל יום ילד אחר נבחר להיות העוזר של אמא, בזמן שכולם נכנסים למיטות, הוא נשאר ער
חצי שעה מארגנים יחד את הבית, הילד/ה התורן מארגן ומסדר את כל מה שעל הרצפה, הגדולים יותר כולל טאטוא וארגון השולחן, הספה וכו'
בזמן הזה אני משתלטת על הכלים
ואז אחרי שהכל מאורגן מתיישבים למשחק משותף שהילד בוחר, כולל שתיה חמה עוגה וכו'

משתפת במשהו שהתחלתי ליישם עם הילדים שלי ( משתפת את הילדים בגלאי 6 עד 11 ) ובינתיים הולך מאד מאד יפה
חצי שעה מארגנים יחד את הבית, הילד/ה התורן מארגן ומסדר את כל מה שעל הרצפה, הגדולים יותר כולל טאטוא וארגון השולחן, הספה וכו'
וואו.
נשמע מהמם.

וואו.
נשמע מהמם.
זה באמת מהמם וכיף להם ולי
גם בית מאורגן ( לפחות מלמעלה...) וגם שעת איכות עם ילד אחד
ובונוס נוסף ששעת ההשכבה הרבה יותר קלה כי כל הילדים האחרים רוצים ללכת לישון יפה כדי שמחר יהיה התור שלהם ( אמרתי לפי הגודל, אבל מי שלא ישן יפה אפשר לדלג עליו... )
בקיצור, ממליצה מאד, שווה לנסות

בתקופות קשוחות של הקטנים - כן, אם מלכלכים, אבל אצלי הגדול מאוד מזיע גם בחורף,גם עם חולצה קצרה (..) אז מחליפה לו כל יומיים
תנסי להחליף לו למזרון נושם - למיטת תינוק עולה בערך 200 ש"ח
הבדל עצום איך שהילד קם

למי שרוצה לחסוך את מלאכת טיגון הבצלים המפרכת,
ולפעמים הלא מוצדקת בשביל כמות קטנה...
מומלץ מאד לנסות את שבבי הבצל
(או "בצל מטוגן יבש" מחנויות תבלינים).

למי שרוצה לחסוך את מלאכת טיגון הבצלים המפרכת,
ולפעמים הלא מוצדקת בשביל כמות קטנה...
מומלץ מאד לנסות את שבבי הבצל
(או "בצל מטוגן יבש" מחנויות תבלינים).
אם כבר הפכנו לאשכול טיפים....
הטיפ הזה נהדר!
משתמשת בהם כבסיס לכל התבשילים. לא רק שחוסכת ריחות טיגון, דמעות, זמן וכו', גם הסיר נשטף בלי בעיה.

מכינה ככה גם צ'ולנט ואין הבדל בין זה לבין בצל אמיתי.
גם לא יוצא מאוד יקר כי הבצל מטוגן קנוי מרוכז מאוד

אם כבר הפכנו לאשכול טיפים....
הטיפ הזה נהדר!
משתמשת בהם כבסיס לכל התבשילים. לא רק שחוסכת ריחות טיגון, דמעות, זמן וכו', גם הסיר נשטף בלי בעיה.

מכינה ככה גם צ'ולנט ואין הבדל בין זה לבין בצל אמיתי.
גם לא יוצא מאוד יקר כי הבצל מטוגן קנוי מרוכז מאוד
למה הפכנו לאשכול טיפים?
זו לגמרי המטרה!
:)
תמשיכו,
ממש שידרגתם אותי כולכן:)

למה הפכנו לאשכול טיפים?
זו לגמרי המטרה
השאלה היתה -
אמא, על מה את מוותרת

טיפים זה יותר -
אמא, איך את מצליחה להספיק הכל?

יש חפיפה... אבל יש גם הבדל משמעותי

חי צומח דומם, טאקי, DUO, ברעיון הזה...
יש ילד שבחר לאפות יחד עוגיות
המטרה שיהיה זמן כיף יחד וזה רק אחרי שהבית מאורגן
זה רעיון יפה אבל לא מתאים לכולם
רק אני מחכה שילכו כבר לישון ויהיה לי שקט? אני דווקא אוהבת לנקות ולסדר כשיש שקט מוחלט (הכי טוב כשלא נמצאים בבית)

זה רעיון יפה אבל לא מתאים לכולם
רק אני מחכה שילכו כבר לישון ויהיה לי שקט? אני דווקא אוהבת לנקות ולסדר כשיש שקט מוחלט (הכי טוב כשלא נמצאים בבית)
שיתפתי מה אצלי הולך יפה
מי שמתאים לה שתאמץ...
ואגב, מבינה את הלחכות שיהיה שקט , אבל שזה אחד על אחד זה לגמרי שונה מזה שכולם מסתובבים איתך
ולי בהחלט עוזר שמשהו אחר מתכופף ומתרוצץ

ביג לייק,
את מלמדת אותם שיתופיות, סבלנות, אחריות
חוסכת זמן השכבה סדר וזמן איכות עם כל ילד
אהבתי ממש!!!!

תנסי להחליף לו למזרון נושם - למיטת תינוק עולה בערך 200 ש"ח
הבדל עצום איך שהילד קם
הוא ישן במיטת מעבר והמזרון נראה ממש כמו המזרון של הלול.. נראה לי שזה מה שאת מתכוונת
וגם למצעי כותנה 100%
אנחנו כבר אוחזים ב 100% ופיג'מה גם כן ..
בימים האחרונים - קפוא ברמה אחרת ובאמת הוא פחות מזיע, אפילו מבקש להתכסות בעוד שמיכה עבה
אבל ברגיל הוא מתחמם מהר :)
@עד מתי פשוט עצה גאונית! אני בטוחה ששמת לב לפי כמות התגובות.. זה הברקה מכיוון אחר, ומה שנקרא win-win situation
מה שכן זה פחות זורם לבית שהבוגרים בו הם בני 3-4 כי אז זה עלול קצת לחרוג מגבול הטעם הטוב
את עושה את זה כבר תקופה ארוכה ? מעניין אותי אם זה משהו שיצליח להחזיק לטווח רחוק

אהבתי ממש,
משום מה אני בטוחה שכשנגיע למשחק המשותף- כבר אפול שדודה......
יש לי פחד נוסף, שהעוגה והשתיה החמה יעירו את העוזר.ת לעוד שעה נוספת.
אבל הרעיון מעולה.
וגיליתי שלפעמים כשבעלי בבית בערב זה בדיוק מה שהוא עושה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה